Depresszióra és szorongásra jó a magnézium +b6?
Én a terapeutát/pszichiátert ajánlanám, de persze minden embernek szüksége van magnézium + b6-ra.
Ha mindenáron táplálékkiegészítő kell akkor Sedacur Forte ha az nem válik be akkor Depridol és Xanax.
A sedacur forte annyira jó, hogy megiszol vele egy pohár vizet, amikor beveszed.
Erős fájdalomcsillapítót, meg nyugtatókat ne ajánlgassunk már, egy a témában nyílván nem tájékozott embernek, diagnózis nélkül..
Irány a háziorvos, ő majd tovább irányít az illetékes pszichiáterhez.
Depresszió és szorongás esetén sokat segíthet az orbáncfű teát szokták javasolni, ha nem szeretnél gyógyszert szedni. Nyugodtan ihatod a magnézium és a B6 mellé.
Jobbulást!
Az orbáncfű tea tényleg nagyon-nagyon jó! Sajnos én allergiás lettem rá, ezért abba kellett hagynom, ki is készített a legutóbbi leszokásom (nálam a nikotinelvonás tud nagyon durva depressziót okozni, szerintem a normálisnál súlyosabbat).
Csak ajánlani tudom, egyetlen hátránya, hogy nyáron az erős napsütés miatt problémás a használata.
Elvileg a ginko bilobának is van depresszióellenes hatása, ez utóbbiról viszont nincsenek olyan egyértelműen jó tapasztalataim, mint az orbáncfűről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!