Pedofilok lehetőségei?
Milyen lehetőségei vannak egy pedofil hajlamú embernek? Nem vagyok biztos benne, hogy az vagyok, mert voltak már velem egykorú érzelmekkel teli kapcsolataim, de a hajlam megvan...
Lehet, hogy egyéb mentális problémák hozadéka, de a kérdés szempontjából lényegtelen.
Induljunk ki a legrosszabból: abból, hogy az vagyok.
Nagyon nehezen viselem az életemnek ezt a részét (is), és nagyon szeretnék pszichológushoz, pszichoterapeutához fordulni, egy teljes, egészséges élet reményében..
Ám ennek van egy akadálya:
Az életem árán sem hagynám, hogy ez kitudódjon, mert egy ilyen szégyent semmi nem most le egy ember életében... Úgy tudom, hogy a pszichológusok és a pszichoterapeuták, törvényesen szeghetik meg a titoktartási kötelezettségüket, ha úgy látják, hogy a páciens veszélyt jelent 3. fél számára.
Éppen ezért nem merem megtenni ezt a lépést...
Mert mégis honnan tudhatnám, hogy éppen olyan pszichológust fogok-e ki, aki "bízik" bennem,
látja rajtam, hogy nem tennék eleget a hajlamomnak? Ugyanis ez az igazság, nem tenném meg.
Hiszem, hogy létezik olyan szakember, aki tudna segíteni "megvilágosodni".. Ugyan gyógyszereket szedni nem szeretnék, de HA más választás végképp nem lenne, és tudnék mellette teljes életet élni, akkor azt is hajlandó lennék megtenni...
De rengeteg kétely és félelem van bennem ezügyben...
Szóval jobb híján a ti segítségeteket kérném...
Van lehetőségem valamilyen lépést tennem, vagy marad a penge és a kivéreztetés öngyilkosság formájában?
23
nem, sajnos nincs megoldás, ahogy gyógyszer sincs erre. honnan vetted ezt az infót? hidd el, tudnék róla, ha lenne.
bár igaz, tulképpen oylan kliensem is volt, akinek az anyja fogorvos volt, és kitalálta, hogy na majd ő kikezeli a fiát a melegségből, és hiszed vagy sem, az okos antibiotikumokkal tömte szerencsétlen gyereket hónapokig, mert valahol olvasta, hogy az hatásos, lóadag C-vitaminnal együtt.
szóval ... nem tartom kizártnak, hogy valaki szerint van rá gyógyszer, találkozttam már épp elég hülyeséggel, csak azért na ... egy kicsit helyezzük némileg tudományosabb alapokra a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!