Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pedofilok lehetőségei?

Pedofilok lehetőségei?

Figyelt kérdés

Milyen lehetőségei vannak egy pedofil hajlamú embernek? Nem vagyok biztos benne, hogy az vagyok, mert voltak már velem egykorú érzelmekkel teli kapcsolataim, de a hajlam megvan...

Lehet, hogy egyéb mentális problémák hozadéka, de a kérdés szempontjából lényegtelen.

Induljunk ki a legrosszabból: abból, hogy az vagyok.

Nagyon nehezen viselem az életemnek ezt a részét (is), és nagyon szeretnék pszichológushoz, pszichoterapeutához fordulni, egy teljes, egészséges élet reményében..

Ám ennek van egy akadálya:

Az életem árán sem hagynám, hogy ez kitudódjon, mert egy ilyen szégyent semmi nem most le egy ember életében... Úgy tudom, hogy a pszichológusok és a pszichoterapeuták, törvényesen szeghetik meg a titoktartási kötelezettségüket, ha úgy látják, hogy a páciens veszélyt jelent 3. fél számára.

Éppen ezért nem merem megtenni ezt a lépést...

Mert mégis honnan tudhatnám, hogy éppen olyan pszichológust fogok-e ki, aki "bízik" bennem,

látja rajtam, hogy nem tennék eleget a hajlamomnak? Ugyanis ez az igazság, nem tenném meg.

Hiszem, hogy létezik olyan szakember, aki tudna segíteni "megvilágosodni".. Ugyan gyógyszereket szedni nem szeretnék, de HA más választás végképp nem lenne, és tudnék mellette teljes életet élni, akkor azt is hajlandó lennék megtenni...

De rengeteg kétely és félelem van bennem ezügyben...

Szóval jobb híján a ti segítségeteket kérném...

Van lehetőségem valamilyen lépést tennem, vagy marad a penge és a kivéreztetés öngyilkosság formájában?

2021. jan. 18. 21:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem törlik a pedofil kérdéseket? Felháborító! Azonnal húzzon orvoshoz az illető. Van megoldás. Gyógyszerekkel leállítják a nemi vágyát.
2021. jan. 20. 08:55
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

23

nem, sajnos nincs megoldás, ahogy gyógyszer sincs erre. honnan vetted ezt az infót? hidd el, tudnék róla, ha lenne.

bár igaz, tulképpen oylan kliensem is volt, akinek az anyja fogorvos volt, és kitalálta, hogy na majd ő kikezeli a fiát a melegségből, és hiszed vagy sem, az okos antibiotikumokkal tömte szerencsétlen gyereket hónapokig, mert valahol olvasta, hogy az hatásos, lóadag C-vitaminnal együtt.

szóval ... nem tartom kizártnak, hogy valaki szerint van rá gyógyszer, találkozttam már épp elég hülyeséggel, csak azért na ... egy kicsit helyezzük némileg tudományosabb alapokra a dolgot.

2021. jan. 20. 09:03
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Még az antidepresszáns is csökkenti a nemi vágyat. Valamit tenni kell, mert később zűrösebb lehet a helyzet.
2021. jan. 20. 11:26
 24/28 anonim ***** válasza:
17%
#22. Tudományosan mi a biztosíték arra, hogy sosem fogja kiélni ezen vágyait? Tudom, hogy nem tehet róla. De attól, hogy sajnos az Ő élete romokban hever nem megengedhető, hogy esetlegegesen kiskorúak életét veszélyeztesse.
2021. jan. 20. 11:32
 25/28 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy hallottam, a kezelés csak abban segít, hogy ne fajuljon tettlegességig a dolog. A vágy valószínűleg sosem fog eltűnni, ezzel együtt kell élnünk, még ha szinte az egész világ utál minket amiatt, amiről nem tehetünk.
2021. jan. 23. 20:30
 26/28 anonim ***** válasza:
#24 Brutális az empátiád. Azt, hogy tudományosan mi az esély rá? Tudományosan elfogadott volt egy időben, sőt javallott, az elmebetegek és azok gyermekeinek kasztrálása is, az általad említett okból. Mert ugye genetikailag örökletesnek tartották, tudományosan. Neked egy számszerű statisztika elég bizonyíték lenne arra, hogy minden egyes "defektes" egyed megérdemli az adott "kezelést"? Megelégszel azzal, hogy tudományos szempontból hol jár az emberiség, és az alapján hozol ítéletet emberek sorsa felett? Vagy szimplán csak undor alapú a dolog? Gondolom fogalmad sincs mekkora szenvedés egy ilyen vívódás. Nem mintha én pedofil volnék, csak a fent említett empátiából belém még szorult valamennyi. Persze bullyingolni egyszerűbb.
2021. jan. 30. 02:41
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az emberiség nagy részét ki lehetne pusztítani ha minden defektes embert megölnének..
2021. jan. 30. 09:10
 28/28 anonim ***** válasza:
#28 Páran igyekeztek is a történelem folyamán...
2021. febr. 1. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!