Ojan kérdèsefordulok? hozzátok hátha tud segíteni esetleg tapasztalatokra lennék kíváncsi aki vol benne pszhihozisban volt részem többi lenn tanácsot okát kérném kétségbe vagyok esv
Olyan volt velem hogy Téveszméim istennek képzeltem magam akkor azt gonosz van bennem akkor ojant H tudok gondolatokba olvasni illetve más emberek is tudnak a gondolataimba látni rohadoszagot éreztem magamon meg H rohadok Megtalmamvan képességeim pl tudombefolyasolni időjárást közben magamba beszéltem Meg ojanokat képzeltem be egyik szemem kisebb mint a másik Rémálmok pánikroham meg hogy kibeszélnek a hátam mögött még figyelnek stb
28 éves srác vagyok ediig soha nem volt ien mi bajom lehet vagy mi lehetett ezvoltam pszhihiatenel de nem mondtam el neki mindent mert nem mertem irtfel ripedont 2x1 ez 2 mg is at Tanácsok ötletek ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!