Mit tudnátok javasolni? SOS
Egy 18 éves Pesti srác vagyok aki egyfolytában egyedül érzi magát, még akkor is mikor rengeteg haverom van, vagy velük csavargunk belvárosban. Ez az egész kb 1 éve jött ki karácsonykor. 1 hete szakított velem barátnőm, egy értelmetlen f*szságért, és az idáig csak kicsit érződő egyedüliség teljesen megerősödött, nemtudok másra gondolni. A társaságban ahol mozgok, már több csajszi is célzott rá hogy kavarni akarnak majd ha bemegyek városba velük , haverjaim meg egyfolytában hívnak hogy ide oda menjünk, meg hogy lesz majd egy házibuli pénteken és hogy menjek el velük. Hogyan tudnám legyőzni ezt a furcsa egyedül érzést, amit állandóan érzek, még akkor is amit már leírtam mikor a haverjaimmal vagyok. Bármilyen válasz jól jönne, mert kilátástalan vagyok.
18F
Hmm.. hallgass a lelkiismeretedre, mindig az a jó ami belül nyugalmat add..
Esetleg vegyél ki egy szabad napot vagy ha hívő vagy mondj el pár fohászt, ülj be esetleg egy templomba/misére..
Ez egy tanács, a lényeg hallgass a lelkedre.
Isten megáldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!