Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy azt érzem...

Normális, hogy azt érzem mindent látok és értek más emberek viselkedéséből?

Figyelt kérdés

Látom a szavak mögött a félelmet, a bizonytalanságot, és egyszerűen bármit letudok olvasni az emberek arcáról.

Az elmúlt évem enyhén kicsapongó volt, fogyasztottam sokmindent de általában mindig ésszel, többynire mariuhánát. Közben sok embert, viselkedésformát ismertem meg, sőt, mostanában nagyon gyakran látom magamat másokban, a régebbi énemet az emberek cselekedeteiben és emiatt érzem úgy, hogy értek mindent.

Kicsit többnek is érzem magam emiatt.

2021. jan. 11. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Állj le a szerekkel. 😂
2021. jan. 11. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Le vagyok. Egyszerűen felismerem a viselkedést, mit miért csinál valaki.
2021. jan. 11. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A drog utóhatásaként normális, de el fog múlni. Valójában nem látsz/tudsz mindent, csak úgy érzed. Nekem a kórházban volt ilyenem a nyugtatók elvonása után. Minden orvosnak a képébe röhögtem, mert azt éreztem, h teljesen hülyének néznek, és csak játszák a fejüket. Simán levágtam a pillanatnyi hangulatukat, a kamuzásokat, játszmáikat. Ezek részben igazak is voltak, de sok mindent csak odaképzeltem. A jó emberismeretem a tisztulás után is megmaradt, csak már pont leszarom, h kinek milyen hangulata van éppen.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot: ne drogozz! Ugyanis nem csak ilyen super hiro képességek jöhetnek elő. Az agy kellemetlen trükköket is be tud dobni. Pl kifejezetten nem volt szórakoztató, amikor kívülről láttam önmagamat hónapokig. Vagy a kollégának a wc- ben tanyázó sárkánygyík sem volt vidám élmény.

Hobbiból sokat olvasgattam az agyműködésről/ kutatásról, és hát na. Nem jó vele cseszekedni, mert ha elbszódik, akkor utána nehezen jön helyre.

Szóval ne drogozz! Légyszi!

2021. jan. 11. 11:40
 4/4 Kérlek segíts !!! ***** válasza:
Átérzem. Én mániákusan elemzem az embereket ahogy rájuk nézek.
2021. jan. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!