Van olyasvalaki; akinek már többször cserélték az antidepresszánst és mégis depressziós?
Figyelt kérdés
2021. jan. 6. 18:31
1/6 anonim válasza:
Egy bizonyos pont egyesknél után már nem hatnak.Magadnak kell kijönni belőle gyógyszer nélkül
2/6 anonim válasza:
Nekem meg még talán most kezdett hatni pedig szeptember óta szedem... Komolyan ennyi idő kellett hozzá, létezik?? Bár lehet más miatt vagyok jobban de nem történt semmi különös...
3/6 Manócska1 válasza:
én sajnos már majdnem 30 éve depressziós vagyok,rengeteg gyógyszert kipróbáltak már,sőt áramos kezeléseket is kaptam anno. már életem végéig szedni kell 3 féle gyógyszert depresszióra plusz többfélét más miatt
4/6 anonim válasza:
Rajtam 10+ evig kíserleteztek de nem hasznaltak. Tenyleg az embernek magatol kell kijonnie belole sajnos.
6/6 anonim válasza:
Régebben súlyos depressziós voltam, most már csak enyhén. Nekem az antidepresszánsok hosszabb távon nem segítettek. A pozitív gondolkodás sokat segített, habár ezt elég nehéz depressziósként összehozni. Amúgy meglepően sokat segített az is hogy egy hónapig probiotikumot szedtem. Mivel a bélflóra állapota is hatással lehet az ember hangulatára. Habár ezt nekem egyik orvos sem mondta. Ennek is magamtól kellett utána néznem. Biztosan sokat segítene a rendszeres testmozgás és a meditáció is, de erre sajnos még nem tudtam rávenni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!