Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Amióta elköltöztem otthonról,...

Amióta elköltöztem otthonról, több mint egy éve mindennap a bántalmazó szüleimmel álmodok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Általában olyan helyzetben vagyok, amikor apám ordibál velem, de sokszor családtagjaim megölik magukat az álmomban

2021. jan. 6. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak hasonló álmaim... Leginkább az segít, hogy megpróbálod feldolgozni és így elengedni. Amikor nálam mindennapos volt, több ismerősöm unszolására elmentem egy kineziológushoz. Őszinte leszek én kuruzslónak tartottam, de fura mód azóta nem gyötörnek az álmok.
2021. jan. 6. 09:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Az most a korona miatt annyira nem kivitelezhető meg persze túl sok pénzem sincs
2021. jan. 6. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy alkalom volt, 10ezer Ft és “rendel” most is... ott csak te vagy meg ő.
2021. jan. 6. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
..A lelkiekben fel kell dolgozni valahogy, a legjobb és legnehezebb a megbocsátás és remélni, hogy minden jó lesz velük. Illetve ha hívő vagy akkor némi őszinte fohász vagy ima is segítene, hogy Isten alakítsa őket, tulajdonságaikat.
2021. jan. 6. 09:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogadd be Jézus Krisztust a szívedbe, segíteni fog új szívet és új (Szent) lelket ad és örök életet.
2021. dec. 22. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!