Szegeden jó pszichiáter?
Egy ideje a durva hangulatingadozások, szélsőségek irányítják az életemet. Egyre több kárt tesz a kapcsolataimban, jegyeimben és egyre több öndestruktív hülyeséget csinálok. Mivel az egész a fejemben van és én okozom magamnak a problémákat
én nem tartom érdemesnek elmenni(elég bajt okoztam már ezzel, nem akarom, hogy még pénz is kidobódjon rá), de a szüleim mindenképp el akarnak vinni. Emellett nagyon nehezen bízok meg az emberekben/nyílok meg, úgyhogy segítene ha valaki olyanhoz kéne mennem akiről hallottam pozitív véleményt.
Szia!
Sarungi Emőke, de szerintem nincsen nála időpont. Továbbá, ha esetleg egy kicsit távolabb is szóba jöhet, akkor Kecskeméten Dr. Pászti Zsolt.
Dr. Álmos Péter
Én ápoló vagyok, konzílium miatt hívták a mi osztályunkra egy beteghez, a legjobb szerintem! Nagyon emberközpontú és segítőkész. Gyors javulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!