Tudnátok tippeket adni, hogy mit kéne tennem?
Egész eddigi életemben úgy éreztem, hogy nem találom helyem a világban. Kezdem az elején. A szüleim sosem jöttek ki jól egymással, minden nap veszekedtek. Volt hogy apám reggel elment kocsmába, és csak késő este láttuk, mikor részegen hazajött. Ezek miatt kiskoromban szorongtam, depressziós voltam, majd édesanyámmal elköltöztünk. Ezek után úgy éreztem, hogy a szüleim kétfelé szakítanak, sosem voltam elég jó mindkettejüknek, folyamatosak voltak a veszekedések, majd mikor anyám eltiltott apámtól, a pereskedés is elkezdődött. Mikor elkezdtem az iskolát, egyből egy olyan osztályba kerültem ahol senkit nem ismertem, és igazán sosem tudtam beilleszkedni. Mindig is kövér gyerek voltam, ezért persze kaptam is rengeteg beszólást, kiközösítést és hasonló dolgokat. Most gimiben vagyok 3.os. Nemrég megismertem egy zenét Joyner Lucas-tól, ADHD a címe. Utána olvastam ennek a betegségnek, megnéztem a tüneteket, és (lehet hogy ez erős feltételezés) úgy érzem, hogy ez rám illik. Tehát jelenleg nem tudom mit tehetnék, ezért szeretnék tanácsokat kérni, hogy hogy szerezzek barátokat, hogy fogadjam el ezt az egészet, de már azt is nagyon szépen köszönöm, ha ezt egyáltalán valaki végigolvassa. Boldog új évet Nektek!
Egy 17 éves gimnazista fiú :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!