Mobilos játék függő lettem. Hogy tudok mihamarabb leszokni?
(! Danger! Hosszú szöveg)
Kicsit rólam :18 éves vagyok tanuló. Minden szabad percem/órám egy telefonos játékkal töltöm(pubg mobile)és van hogy már annyira idegesít a játék hogy el kezdek inni mielőtt belépnék a következő matchbe..
Ha vesztek akkor egyszerűen indulatos leszek ha nyerek indítom is a következőt ameddig be nem következik az előző eset..
Függőségemnek köszönhetően folyamotasan vesztettem el a "real" barátaim akiket a virtuálisokal "felváltottok"..
Jön a kövi season és nem akarok játszani vele de nem bírom ki hogy ne indítsam el
(ui:köszi ha el olvastad)
Mondjuk eleve az egészség kategóriában kell ezt kérdezni.
Ott biztos tudnak ajánlani.
Én beállítottam első körben a telefont buta módra. Extra energia takarékos üzemmód.
A routeren tiltotta a játék host-ját. 40 napig nem játszottam. Utána szűntek meg szépen lassan a tüneteim.
Pszichológus is segíti. Vannak függőséggel foglalkozó szakemberek!
kimondhato.hu
Uhh, az a pubg.. csak addig hagytam abba, amíg éjjel a nyugtatóelvonás miatt szenvedtem. Már mentem is matchelni.
Amúgy meg: nem kell inni csak azért, mert bebuksz pár meccset. Ha rossz helyen végzek, már megyek is új meccset, és dolgozom a taktikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!