Depreszió a beteg hibája szerintem.
Mindenki saját magának teremti az adot helyzetett.
Plusu Minden a nevelésen és közösségtöl füg.
Vagyis ha depis vagy/valaki.
Akkor ne várd a változást hanem változtas pl meny minnél messzebb a közösségtöl keres uj baratokat vagy keres valami elfoglaltatságot,dolgoz.
Igen, én ütöttem fejjel és bordával apám öklét.
Én voltam, akit késsel kergettek a közel keleti kisebbségiek és én fizettem le a jogászokat, hogy engem ítéljenek el, amikor engem támadtak és vertek úgy meg, hetekig voltam a kórházban.
Utána én idéztem elő a gazdasági válságot és én csökkentettem az egész cégnél mindneki fizuját. Utána én rúgtam ki főnök váltásnál midnekit és én nem vettem fel Veszprémben sehova senkit, aki ott végzett az egyetemen. Majd én voltam, aki nem volt hajlandó aludni a szomszéd bútor huzogatásától hajnali 1 és 5 óra között és én választottam azt a reakciót, hogy emiatt kialaluljon egy autóimmun betegség.
Tudom. Én tehetek mindenről. Na anyád korai temetéséről is én tehetek.
Ha igaz amit irtál kedves 12.válaszoló.
És hibást keresel adok pár tippet..
Ha apud vert arról anyukád tehet rosz emberrel csinalt gyereket.. (vállás megoldotta volna a helyzetett)
Ha gondod volt a kisebbségiekkel az, az ő hibájuk (De ezen pl 1 költözés segitet volna).
Az hogy nincs munkád egyetemmel nehezen hiszem. (Munka mindig van csak dolgozó ember kevés)
Javaslom papír helyet tegyél le egy szakmai tanfolyamot és kétszeresre nő az állás választék.
Szomszédot meg jelentsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!