Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A húgomat jelenleg depresszióv...

A húgomat jelenleg depresszióval kezelik (kb 3 hónapja) de egyre furcsább dolgokat mond, szerintetek ki lehet a háttérbe?

Figyelt kérdés
pár napja azt mondja hogy valaki mindig vele van de ő nem hallhatja meg ezért suttog, és hogy mindenki ot nézi és hallja ahogy rajta nevetnek, és a memoriaja az borzaszto rossz, sose volt valami hu de jó, de most meg aztán ... és a napokat se tudja szamon tartani de mi az be tudjuk annak, h Covid van és karanten alatt “máshogy telik az idő” ... és amit meg tudni kell róla, hogy nemrég észrevettük hogy szeret maganak fájdalmat okozni, poharakat tor szét majd agyon fogdossa és tapossa a szilankokat

2020. dec. 17. 19:47
 1/5 A kérdező kommentje:
*mi lehet a háttérbe ! Bocsánat !
2020. dec. 17. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat mondjuk szolhatnatok az orvosanak hogy mi van, mert az orvosok sem gondolatolvasok. Ide rendes pszichiater kell mar, es gyogyszeres kezeles.
2020. dec. 17. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem szociális fóbiám volt, annak volt tünete, hogy úgy éreztem, folyamatosan figyelnek/néznek és mindig engem bírálnak meg kritizálnak.

A sok stressztől a rövid távú memóriámmal is voltak komoly problémák.

Meg persze a mély depresszió, néha ömgyilkossági szándék.

Neki nem tudom, mi lehet a baja, de a tünetek hasonlóak, ezért írtam, érdemes lehet pszichologusnál rákérdezni.

2020. dec. 17. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha hangokat hall (indokolatlanul), akkor skizofrénia-gyanús. Pszichiáter sürgősen!
2020. dec. 17. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

A fentiek, plusz némi ima is segíthet hogy lelkileg kibírja, ha hiszel Istenben/keresztény vagy..

Jobbulást, Isten vigyázzon rátok!

2020. dec. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!