Hogyan zárjam ki a munkát a szabadidőmből?
Figyelt kérdés
A kérdés alatt azt értem, hogy miután befejezitek a munkát vagy töltitek a hétvégét otthon, hogy csináljátok azt hogy nem jut eszetekbe a munka? Nekem folyton azon jár az eszem hogy holnap vagy holnapután már kell menni újra dolgozni és saját magam alatt vágom a fát, hogy nemtudom rendesen kielvezni a szabadidőmet.2020. dec. 13. 18:29
1/8 anonim válasza:
Ez tényleg nehéz, és így nem is fog menni. Ne arra koncentrálj, hogy mire nem akarsz gondolni, hanem amire gondolni akarsz. És csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz.
2/8 anonim válasza:
próbáld más hasznos dolgokkal eltölteni a szabadidőd, vagy csinálj olyan dolgokat, amik teljesen elterelik a figyelmed, de valszeg csak egy munkahely váltás lenne tényleges megoldás, gondolom nem nagy jókedvvel végzed a munkád, ha még a szabad idődben is azon stresszelsz, hogy nincs kedved csinálni :\
3/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatból: ideje munkahelyet váltanod
4/8 anonim válasza:
Nekem akkor volt ez az érzésem folyton amikor utáltam egy bizonyos munkahelyemre bejárni. Ahogy kiléptem az épületből már azon idegeskedtem, hogy holnap újra ide kell visszajönnöm. Váltottam is hamar.
5/8 anonim válasza:
Foglald le az agyadat, akkor nem fogsz ráérni zen gondolkodni.
6/8 anonim válasza:
Én is munkahely váltásra szavazok.
Ha már vasárnap gyomorgörcsöm van, és úton oda is, az már munkaundor. Így csak kiégni. Ha még nem történt meg.
7/8 anonim válasza:
* ha pedig csak tudatalatti brainstorming-ról van szó, akkor gyorsan írd le, egy erre szolgáló kis füzetbe.
Ahogy leírod, megkönnyebbülsz.
8-4-ig, pedig elolvashatod.
8/8 A kérdező kommentje:
Gyomorgorcsom még egyenlőre nincs, viszont csak most kezdtem két hónapja. Nehéz megszokni az új környezetet az új munkát és nehéz beilleszkedni is. Viszont egyenlőre itt kell lennem, ebben a helyzetben nehéz váltani.
2020. dec. 13. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!