Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvás közben telefonáltam?

Alvás közben telefonáltam?

Figyelt kérdés

Tegnap este olyan 22 óra fele aludtam el meditálás közben. Ma délben arra lettem figyelmes a telefonomban, hogy este 23 órakor felhívtam egy teljesen idegen számot. Semmilyen előzetes kontaktom nem volt ezzel a számmal, csak a tegnap esti beszélgetés, ami 37 másodpercig tartott. Abszolút nem emlékszem rá a hívára. A neten rákerestem a számra, egy angol nyelviskola ügyfélszolgálatáé.Sosem hallottam eddig erről a nyelviskoláról. Megnéztem a keresési előzményeimet is és ott is rákerestem tegnap este a nyelviskolára, de erről sincs emlékem.

Vajon ez mi lehet?

2020. dec. 10. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Ufhh, basszus de..... hogy is mondjam...

Muszály ezt a meditációt még tovább csinálnod? Tényleg annyira nagyon fontos?

2020. dec. 10. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban alszom, mióta meditálok. Nem szeretném abbahagyni.
2020. dec. 10. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
93%
Lehet hogy jól ment a meditáció, és elérted az üresség (gondolatoktól mentes) állapotot. Aztán intuitív fel kellett hívnod azt a számot, de nem emléxel rá (mivel ugye nem volt gondolkodás). Ne is foglalkozz vele. Jól van ez így 😃
2020. dec. 11. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem azért többször nem fordul elő, mert vannak személyek, akiket kellemetlen lenne így felhívni 😅😅
2020. dec. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!