Hogy működik a pszichiátria (körülbelülre)?
18
Hát te már csak tudod, történik 1 dolog X év alatt, aztán te eldöntöd kinek-hova kell mennie... Az ilyenek tudnám miért mindig ilyen magabiztosak, miközben ostobák?
Biztos vagyok benne hogy máshol is halnak meg. Mindennek van kockázata. Egy gyermek születesének is mindennek. De ettől függetlenül amit meg kell tenni azt meg kell tenni.
A leg egyszerűbb műtéteknek is vannak halálos áldozatai. Ilyen az élet.
Persze tisztában vagyok vele hogy ez más tészta nem egy műtét de akkor is kockácatokkal jár. Mindegy. A lényeg az hogy ha mulasztás lett volna akkor már nem lenne ott nyilván.
Mulasztás volt, ez derül ki a cikkből, csak nem törődnek vele.
Nem azt mondom, sehova ne menjen a kérdező, de abba a kórházba ne.
Mindennek van kockázata, csak nem mindegy, egy mulasztás következtében, hanyagság következtében hal meg valaki, vagy másmilyen okból. Az említett kórháznál nagyon nem derül ki, hogy másmilynen ok volt.
22
Nem komám, én inkább rád hallgatnék gykn, ahol felelősségre sem lehet vonni téged, mindenképp téged kérnélek meg, hogy gyógyíts meg! Téged, aki arra is képtelen volt, hogy értelmezze a cikket, aztán ide böfögte, hogy az egész pszichiátria életveszélyes... és senki se menjen oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!