Tényleg létezik olyan, hogy valaki máshogy látja magát mint ahogyan kinéz? Ha igen ez hogy lehetséges?
Testképzavar. Pl., mint a képen (tudom, ez egy picit morbid példa):
Biztos vagyok benne, hogy ez mindenkinek ismerős: kiöltözöl, sminkelsz, minden klassz, magabiztosság pipa, puszidobás a tükörnek. Aztán valaki, valahol, valamiért csinál rólad egy képet, amit megnézel, és nem hiszel a szemednek. A tükörben minden oké volt, a fotótól viszont világgá szaladnál, olyan csúnyának látod magad rajta. De miért van ez? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád.
Egyszerűen arról van szó, hogy rossz irányokat nézünk. Kim Ayres fotós az Observer magazinnak írt cikkében mesélt a jelenségről.
Portréfotós vagyok. Bátran kijelenthetem, hogy az emberek 90%-a utálja visszanézni a róla készült képeket, és állítja, hogy ő a legkevésbé fotogén ember a családjában (vagy a világon).
Erről az oldalról való amit írtam.
Ezért nézel ki tök máshogy a fotókon, mint a tükörben - Liluland
liluland.hu › arc › ezert-nezelki-tok-...
Translate this page
Feb 18, 2019 — A tükörben oké voltál, de a ha lefotóznak, és meglátod a képet, ... Aztán valaki, valahol, valamiért csinál rólad egy képet, amit ... A bal oldalon az eredeti kép látható (vagyis az, ahogyan a fotókon nézek ki és ahogyan mások látnak), ... lát szépnek, nem magát, az anyukád azon agyal, miért olyan hülye a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!