Epuletgepesz2 kérdése:
Akut polimorf pszichotikus zavarral diagnosztizaltak, tudtok erről valamit?
Figyelt kérdés
Sok videót találtam a neten a Dsm rol (egy könyv ahol beszavaznak zavarokat) A zarojelentesem olyan dolgokat is megfogalmaz ami meg sem történt velem, jelenleg a CCHR hez fordultam segítségért. Agyi CT labor semmi nem készült mégis zavart hoztak ki teljesen szubjektív megitelesuk alapján.2020. dec. 2. 11:24
1/4 anonim válasza:
Szia!
Gondolom fekvőbeteg voltál, mennyi időt töltöttél korházban? Valószínűleg sok gyógyszert kaptál és töredékére emlékszel a történteknek. Mi az ami szerinted nem történt meg?
Ez ilyen paranoid, gyorsan kialakuló pszichózis, az írásod alapján még nem gyógyultál meg teljesen. Milyen gyúgyszert kell most szedned, és szeded-e rendesen?
Mi a diagnózisod, csak a fenti? Skizofrénia tünetei nélkül / azzal?
A diagnózist gondolom nem egy ember állította fel és biztos tapasztalt szakemberek voltak, például itt nézhetsz utánna a kórképnek:
Egyébként viszonylag szerencsésnek mondhatod magad, ez nagyon jól gyógyítható betegség és nem egy életre szóló diagnózis.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia 30 napot voltam bent összesen, a pszichologussal teljesen normálisan beszéltem, csinált Rorschach-tesztet amibol pszichotikus állapotról ír, a képek eleve sotetek és depresszív hangulatuak voltak. Nem érzem korrektnek azt sem hogy az mmpi tesztre disszimulaciot írnak. A zarojelentesemben nincs megfogalmazva sehol mik voltak a pszihotikus tartalmaim ugyanis ilyenről nem számoltam be egyáltalán. Amit te úgy gondolsz hogy nem gyogyultam ki belőle az csak egy értelmes szkeptikus hozzaallas. Mások szavazzak meg mit nevezünk betegsegnek, mik a kriteriumai 😁 Ez nem olyan egyértelműen bizonyítható mint egy keztores vagy egy magas cukorszint. Szerintem érted mire gondolok, nagyon szubjektív velemenyalkotas jellemzi ezt"tudomanyt". Javaslom keress utána CCHR videóknak, mekkora nagy biznisz ez a gyogyszergyartoknak. A DSM ben közel 400 zavar van már megfogalmazva ebből bárkire raillik legalább 10 noha szerencsejukre nem kerülnek diagnosztizalhato helyzetbe. Köszi a választ azért, sajnos a benti élmények közel sem könnyen felejthetoek, ráadásul a teszteknel már eleve be vagy gyogyszerezve, ami pláne megkerdojelezi a hitelesseget számomra mivel nem tudod a sajat formad hozni.
2020. dec. 4. 16:07
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is az van, csak skizo tünetekkel. Ha gondolod írj nyugodtan.
4/4 anonim válasza:
Azóta jobban vagy? Mi történt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!