Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom hogyan tudnek...

Nem tudom hogyan tudnek jobban lenni, hogyan kellene kezdenem, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Nemreg hunyt el az apum rakban, konkretain a karjaim kozott. Ma volt a bucsuztatoja, es en tettem le a hamvakat a sirba. Elkepesztoen emeszto ez, es csak arra tudok gondolni, hogy miert nem voltam vele tobbet(nem tudtuk, hogy rakos, csak az utolso 2-3 hetben mondtak el az orvosok), miert nem segitettem neki tobbet, utolso szilveszterkor sem vele voltam. Emesztem magam, higy miert nem foglalkoztam vele tobbet, miert nem mondtam tobbet, hogy szeretem, miert nem oleltem meg gyakrabban. Es most is azon agyaloj, hogy barcsak elmondhatnam neki, hogy mennyire szeretem, es hogy mennyire halas vagyok mindenert. Menjek pszochologus/pszichiaterhez?

2020. nov. 30. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Fogd fel, hogy az a múlt, meghalt te meg tovább élsz. Egyébként ez egy teljesen normális gyászreakció. Ha az első mondatomban felvázolt módszer nem sikerül, akkor keress fel pszichológust. Ha a 2. mondatomban felvázolt módszer sem jó, és szeretnél egy gyógyszerfüggőséget, meg hogy úgy unblock piruláktól függjön a hangulatod, akkor nyugodtan keress fel egy pszichiátert.
2020. nov. 30. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
A gyászolás hosszabb távon skizofréniát okoz,ha nem dolgozzák fel.
2020. dec. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!