Szerintetek érdemes élnem?
Szóval most nagyon elgondolkodtam rajta hogy meghaljak-e.
Theát van egy ikeetestvérem, születésünk óta ő a nagyobb, hangosabb így mindig csak rá figyelt az anyám. Apánkkal még sose találkoztunk. Bejuttatta egy jó munkahelyre az anyám kb másfél évvel ezelőtt , ezért már van jogosítványa és rengeteg félretett pénze, csomó márkás cucca. Most kapott karácsonyra ilyen előrehozott ajándék gyanánt egy 300.000 ft-os okj tanfolyamot meg új telefont. Én persze semmit nem kaptam de ez gondolom egyértelmű lehetett.
Én is próbálok azóta elmenni dolgozni, de nem vesznek fel sehová, mekibe, kfcbe, tescoba sem. A barátommal akivel 4 évig együttvoltam most szakítottunk. Testileg is sokszor bántott(mert ivott) de ő volt az egyetlen emberi kapcsoltom, ezért nyilván nem hagytam ott. Aztán pár hónapja megégetett, fojtogatott, kést szorított a torkomhoz, szóval nagyon megvert és végül szakítottunk, azóta nem is hallok felőle.
Sokat veszekszünk itthon, mindig megkapom hogy semmit nem értem el az életbe, miért nem dolgozok, az iskolába kinevetnek hogy "te mit csinálsz ha a tesód vezet? Hátul ülsz? Hahaha"
Tényleg igazuk van az a bánatom, semmim nincs, nincsenek barátaim senki akit felhívhatnék. Van egy cicánk de sajnos bántani szoktam mert nem bírom már a saját fájdalmaimat, de iszonyatosan megbánom és ő nem tehet róla. Úgy gondolom nincs miért élnem. Arra gondoltam, beleiszok egy befőttes üvegbe amibe a csikkeket áztatják, mert elvileg az gyors halál. Ez igaz egyébként? Szerintetek mit tegyek? Miért lenne érdemes tovább éljek?
És most előbb összeszámoltam 23 268 forintom van, ezt 17 év alatt tudtam összekaparni amikor kaptam pár száz forintot, eltettem. Ebből nem tudok valamit csinálni hogy jobb legyen? Gondolom albérletre nem elég.
Minden szó igaz, kinek akarnék hazudnék? Magamnak? Nem kell kitaláljak sajnos sztorikat. Igen, 12 évesen jöttünk össze, igen ő már felnőtt volt, igen tudom ez bűncselekmény. 16 évesen vezethet valaki, a munka pénzég meg tisztára mosták tankolásokkal amikor nem dolgozhatott legálisan.
Azzal se lett semmi aki engem agyonvert, a nyomok nem tűnnek el soha a bőrömről. A macska jól van , én takarítom én etetem én viszem orvoshoz. Bárcsak velem is csak annyit tettek volna mint vele.
Azt honnan tudjátok, hogy a kérdező pontozza e le az adott kérdést vagy más?.
Amúgy kérdező miért nem veszel egy plüss macskát és bántod azt? Ha nem a szenvedés szórakoztat csak agresszióval jön ki ez, akkor veszel egy plüssmacskát, vagy valamilyen más plüsst, aztán elkezded verni agyba főve, meg megégeted, amit csak akarsz. Levezetni az is levezeti. Vagy fontos, hogy élő dolog legyen? Ha igen, akkor miért? Szadista vagy, vagy csak ha látod, hogy más is szenved, akkor kevésbé érzed áldozatnak magad? Kevésbé érezd szarnak a helyzeted? Ha meg tényleg csak levezetésére van, akkor vegyél egy plüsst. Azzal azt teszel amit akarsz és senki nem fog eítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!