Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van rólam egy kínos videó és...

Van rólam egy kínos videó és marcangolom magam miatta, hogy lépjek tovább?

Figyelt kérdés

2 éve történt. Egy asztalon kreténen viselkedtünk és darabokra tört. Akkoriban nem zavart, mindenki viccesnek tartotta.

Azóta viszont megbántam, azon jár az agyam, hogy egyszer munkahelyen elterjed valakitől akinek meg van és ez ártana nekem.

Tudom, hogy hülyeségen aggódok és a legtöbb ember legkisebb problémája is nagyobb ennél, de én még is örlöm magam.

Szerintetek felkeressek egy pszichológust? Normális, hogy ilyen videó miatt kínzom magam lassan két hete? De valami rettenetes módon és nem tudom miért harapott belém.

Az olyan átlag gondok amiken mindenki stresszel mindig hidegen hagytak, mindig stressz mentes életem volt.

De az, hogy van rólam egy gáz videó idegen embereknél akiknek nem vagyok fontos, egyszerűen belém harapott.

Ha van itt olyan aki tud írni egy segítő szöveget, annak nagyon hálás lennék. A válaszokat köszönöm előre.

2020. nov. 22. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Köszönöm
2020. nov. 23. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nos. Haveromról olyan videó készült, ahol csatt részegen fekszik a földön nyitott szájjal, a feje oldalt. Kutya meg oda ment és pofán pisálta.

Soha nem volt belőle semmi gondja. Sőtt ha szóba jön röhög rajta.

Kár emiatt epesztened magad.

2020. nov. 24. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, én egy tornatermi neoncsövet vertem le egy labdával anno 10 évesen. Elég gáz volt igazgatói intőt kaptam, pedig apukám kicserélte, megjavította. Mindenkinek vannak fiatalkori baromságai. Nincs szeplőtelen ember. Ettől vagyunk emberek. Ha úgy érzed bocsánatot kell kérned valakitől akinek kárt okoztál tedd meg. Ezzel vállalod a felelősséget. Ne emészd magad ezen.
2020. nov. 26. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, én is azt mondom, sőt, egy egyszerű eszközt is ajánlok: humor! :) Nevess magadon, az sokszor kihúz a bajból! :) Ne hagyd magad zsarolni, hogy lehetne ezzel zsarolni? Milyen munkát nem kapnál meg azért, mert egyszer mulattál? Most komolyan... Nem azt mondom, hogy legyél rá büszke és te dicsekedj azzal, hogy milyen balga voltál, de hogy görcsölnöd emiatt nem kell, az biztos! :) Haha, igen, ez volt egyszer, na és, nagy ügy? :) Ki nem hibázott már?

Lehet, hogy tán erre a történetre vetíted ki valami más görcsödet...? Kérdezem csak óvatosan, mert ha van valami súlyosabb ügyed, ami nyomja a lelkedet, akkor amiatt érdemes lehet szakembert felkeresned, de csak emiatt tuti nem... :)

2020. nov. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!