21 eves vagyok, Londonban elek tobb mint 1 eve. Depresszioval kuzkodom mar regota. Segitsegre van szuksegem, de hol keressem?
Figyelt kérdés
Menjek itt el orvoshoz vagy menjek haza? Haza nem szivesen mennek mert itt van a munkam itt van az alberletem es nem tudom hogy penzbe kerul e otthon az orvos. Koszi2008. nov. 29. 20:53
1/2 anonim válasza:
Ez miatt nehogy hazamenjel mar! A hazi orvosodhoz menjel el, es o segiteni fog neked. Barmilyen problemaval ohozza kell menned eloszor! Majd tovabb iranyit o, ne szegyelld, mert itt Londonban ez mashogy mukodik mint otthon. Soha ne menj haza!
2/2 anonim válasza:
Habár nagyon régi a kérdés, de azért megkérdem:
Depressziód oka nem lehetett esetleg az idegen környezet? Ahova nem nagyon tudtál beilleszkedni?
Mi a helyzet most veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!