Sokan mondjak, hogyha beveszi az ember egy doboz xanaxot, akkor nem történik semmi. Viszont nálam most van három doboz. Attól sem történik semmi?
Figyelt kérdés
Ezt már nehéz elhinni.2020. okt. 29. 13:01
1/11 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Hány darab van a dobozban? Mennyi a hatóanyag? Rendszeresen szeded/néha/ritkán/sose? Mennyit? Hány kiló vagy?
Egy függőnek nem lesz baja, de ha még sose vettél be, akkor neked igen. Valószínűleg kihányod, de az is lehet, hogy kimossák belőled. Szenvedhetsz maradandó agy, vese, máj károsodást is. Szóval nem úgy van, hogy szépen elalszol, és nem ébredsz fel többet. Ilyen is előfordul, de nem adják ám olyan könnyen a halált.
2/11 A kérdező kommentje:
0,5 mg. Minden nap szedem, és bár nagyon nem vagyok gyógyszerész, de egyszerűen nehéz elképzelnem, hogy három egész doboztól szimplán csak elalszol, vagy kihányod. Én azt gondolom, hogy inkább már csak Meg akarják akadályozni az öngyilkosokat, mivel a xanaxot nyilván Nagyon könnyű beszerezni. Most jövök a pszichiáteremtől És tudja, hogy mik mentalis betegségeim, tud az öngyilkossági szándékomról És ezzel együtt felírt nekem három havi adagot... Még meg is lepődtem, hogy ilyen könnyen kezembe adja a lehetőséget.
2020. okt. 29. 13:26
3/11 anonim válasza:
Barátnőmet újraélesztették 1 doboz után aztán 2 hetet töltött a pszichiátrián. Nem jó játék.
4/11 A kérdező kommentje:
De itt már három dobozról van szó, nem egyről. Valóban nem játék, en sem viccnek szántam a kérdést. Mentális betegként soha nem viccelnék ilyennel, azt megteszik a tudatlanok meg a “menj el dolgozni 12 órára a mezőre es akkor majd nem lesz időd depinek lenni” barmok.
2020. okt. 29. 13:29
5/11 anonim válasza:
Nyilván ha 1 doboztól valakinek megállt a szíve akkor háromtól szerinted mi lesz? Első osztály matek.
6/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért is újraéleszhették, Mert kábultan elkezdett fuldokolni a hányásában... Nagyon nem írtad oda, hogy miért kellett újraéleszteni. Azt hogy az ember csak kihányja, Sokkal többször hallom, mint azt hogy leáll a szíve.
2020. okt. 29. 13:47
7/11 anonim válasza:
Bevette a cuccot aztán meggondolta magát kitantorgott a szobájából a családhoz, összeesett a nappaliban. A család hívta a mentőket mire kiértek megállt a szíve.
8/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk annak, aki nem gondolja meg magát pont, Hogy szerencsés lenne az, ha ájulás után csak simán megállna a szíve. Sokan pont ezt akarják és ehhez képest zombiként térnek magukhoz a pszichiátrián.
2020. okt. 29. 13:54
9/11 anonim válasza:
Remélem nem öngyilkossági tanacsokat kérsz itt mert az nagyon nem lenne korrekt! Egyebként elmondtak neki hogy baromi szerencséje volt és az agya is károsodhatott volna.
10/11 anonim válasza:
Meghalni elég nehéz lenne tőle. Úgy tudom, hogy aki meghal ebben, az a fulladás miatt. Zárton volt egy nő, akinek májkárosodása lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!