Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha nem merem...

Mit tegyek ha nem merem bevenni a xanaxot?

Figyelt kérdés

Az orvos szorongásra írt fel gyógyszert (xanax 0,25) de rettenetesen félek elkezdeni szedni. Járok terápiára de kevés azért írt fel. Annyira félek olyan sok rosszat olvastam az összes nyugtatórol hogy halált okozhatnak, függőség, tönkre megy az agyam stb én így nem merem beszedni de közben meg nagyon szorongok folyamatosan a meditáció nem segít. De annyira félek bevenni mintha valami méreg lenne. Mit tegyek?

18/l

2020. okt. 28. 18:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

10

Neeee!

A frontin és a xanax ugyanaz a hatóanyag, csak a Frontin az olcsóbb változat

2020. okt. 28. 19:52
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

A 0,25 a legenyhébb, én is azt kaptam. Felet vettem be belőle, alváshoz elég volt. Tényleg van, aki ötöt is bevesz belőle, erre gondolj. A 0,25 felétől semmi bajod nem lesz.

Egyébként rendes az orvosod, mert szorongásra antidepresszánst szoktak adni, mellé a xanaxot. A xanax nem olyan durva, mint az antidepresszáns.

Ha valamitől besokalltál ( sok tanulás, sok munka) akkor arra jó, hogy egy kicsit lenyugtasson. Ha az idegrendszered lenyugodott, akkor máris jobban leszel.Én már tapasztaltam ezeket. Remélem tudtam segíteni neked.

2020. okt. 28. 19:58
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kis dózistól nem lesz semmi bajod. Sajnos, én elég régóta szedem. 0,50 minden nap. Nem lettem feledékeny.
2020. okt. 28. 20:03
 14/30 anonim ***** válasza:
9%

13

Pedig pont az a mellékhatása.Én 0,25-tel is kerestem szavakat. Mint egy debil.

2020. okt. 28. 20:06
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki más, s ezért mindenkinél más mellékhatás jöhet ki, ha egyáltalán kijön.

1.5 éve szedem... Semmi mellékhatás nem jött ki tudtommal.

2020. okt. 28. 20:36
 16/30 anonim ***** válasza:
10%

De, a xanax is okoz függőséget. Javaslom olvasni Szendi Gábor ezzel kapcsolatos oldalát

[link]

2020. okt. 28. 20:57
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem függősg csak hozzászokott a szervezetem és nem hajlandó felírni az orvos 1mg-at mert nekem már az kéne s ak nem kéne 4-5 db hanem csak 1
2020. okt. 28. 21:08
 18/30 anonim ***** válasza:

Igen, a hozzászokást és az adag emelését hívják függőségnek

[link]

2020. okt. 28. 21:13
 19/30 anonim ***** válasza:
Per pillanat nekem muszáj alváshoz ilyen olyan okok miatt. Aztàn remélem ezek fél éven belül nem kell, mert ez csak ilyen komolyann stressz helyzedbe kerül elő. Hála égnek amikor lelkileg megnyugszom be se veszem, meg hétvégén se csak hétköznap meló miatt ne legyek hulla fáradt s tudjak aludni.
2020. okt. 28. 21:55
 20/30 anonim ***** válasza:

19.

Nem bántásnak szántam az előző választ. Csak tudom, hogy áltatjuk magunkat. Nem szoktunk hozzá. Nem a frászt, én antidepresszáns függő voltam, nagyon kegyetlen dolog arról leszokni. A xanaxról szerintem könnyebb lesz.

Az jó, ha be sem veszed több esetben, egyszer csak nem fog hiányozni egyáltalán.

2020. okt. 28. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!