Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ekkora kampány az...

Miért van ekkora kampány az ellen hogy egy mentális beteg dönthessen a saját sorsa felett? Az eutanáziáról beszélek.

Figyelt kérdés

Kellene lenni egy Pontnak, ahonnan ezt már receptre írják fel... Itt vagyok például én, több év depresszió és személyiségzavar után már annyira össze vagyok zavarodva hogy az elmondásuk alapján még csak azt sem tudják megállapítani hogy egyáltalán mi bajom van. Nem tudják, hogy bipoláris vagy unbipolaris depresszióm van-e es Azt sem tudták megállapítani hogy endogén vagy Exogén...

Gyógyszereket nem tudok szedni, csak xanaxot, De azt szinte Semmit sem ér.

A pszichológiai tesztem is értékelhetetlen lett, pedig én tényleg úgy éreztem, hogy őszinte vagyok közben. Nem tudok elköltözni itthonról pedig egy olyan városban élek, amit gyűlölök És nincs senkim. Gyakorlatilag semmilyen kapcsolatom nincs. A pszichiáterem pszichológusom már túl vagyok, eddig semmit nem ért... Még csak diagnosztizálni sem tudnak. Erre vagyok ítélve, tudom. Annyira könnyű lenne csak elaludni, ezt szeretném.

2020. okt. 27. 12:29
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ha jól tudom az eutanáziát az ember nem saját magán hajtja végre, hanem orvosi segítséggel. Teljesen más az orvosnak egy olyan betegen eutanáziát végrehajtani akinek kezelhetetlen rákos fizikai fájdalmai vannak, és már semmi esélye nincs a javulásra, mint valakin aki depressziós és ezt kéri. Ezt inkább öngyilkosságban való segédkezésnek hívják.
2020. okt. 27. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Akkor sajnáltasd magadat naphosszat, ha ehhez nem kell akaraterő!

Más nyakába varrni gyilkosságot, azt bezzeg akarnád...

Pfffff!

2020. okt. 27. 13:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Most ha jól látom, akkor házi módszerrel nem akarsz öngyilkos lenni, de az eutanázia meg nem lehetséges. Mivel ezek így is fognak maradni, ezért ebből az következik, hogy a halál az ki van lőve. Meg fogsz halni egyszer nyílván, de az öngyilkosság így akkor most nem lehetséges számodra. Mivel ez lehetetlen ezért nem értem, hogy miért nem próbálsz meg mégiscsak meggyógyulni. Értem én, hogy esélytelennek látod, az orvosok sem tudják, viszotn ettől még próbálkozhatnál vele, ahelyett, hogy ezen az eutanázián keseregsz. Hiába tűnik ez a legjobb megoldásnak, ha nem lehetséges. Hiába akarsz baracklekvárt enni, ha csak szilvát árulnak. Ilyenkor mit tennél? Ha szereted a szilvát is, akkor gondolom megveszed azt, lehet te barackot akartál, de hát ez van, azt pont nem árultak. Szóval azt akarom mondani, hogy ha ez az eutanázia nem opció, márpedig nem az, akkor legroszabb esetben maradsz ebben az állapotban. Tehát most van a legroszabb eset, szóal ha változás történik, akkor ennél jobb lesz , mert sikerül valamit javítani az állapotodon, vagy ha nem sikerül javulni, akkor ugyan ebben a heylzeben maradsz. Szóval még ha tényleg reménytelen is, akkor is próbálkozni kéne, mert roszabb nem lesz, akkor meg miért ne. Hiába lenne ez az eutanázia jó megoldás neked, ha nem lehetséges. Ezzel te nem tudsz mit tenni.
2020. okt. 27. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Melyik az a város, amit annyira utálsz? A vidéki pszichiátriai ellátástól én se vagyok elragadtatva. Egyetemi klinikákon (Debrecen, Budapest) nem próbálkoztál? Ha elégedetlen vagy az orvosoddal, jogod van lecserélni!

Antidepresszáns gyógyszert miért nem tudsz szedni? Mellékhatások miatt? Vagy csak azért mondod ezt, mert az érzed, hogy nem váltak be? Nyugtató a depresszión nem segít, ezen nincs semmi meglepő.

Öngyilkosságra van olyan módszer, hogy csak elalszol és nem kelsz fel többé, de ezt inkább nem reklámoznám.

2020. okt. 27. 21:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Privátban reklámozhatod!
2020. okt. 27. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki a Xanaxot szedi, az ne is csodálkozzon, hogy depis meg öngyilkos akar lenni. Olvass utána, hogy mit okoz a Xanax. Rengeteg video is van vele kapcsolatban. Ha normális ember akarsz lenni, akkor nagyon lassan, fokozatosan hagyd el a Xanaxot! Sok szerencsét hozzá!👍🤔
2022. jún. 13. 22:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha nem szedem akkor nem alszom es 2 napom belül lenyuzom magamról a bort. Nem tudom melyik a jobb
2022. jún. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!