Miért mondja mindenki, hogy depressziós embernek jó háziállatot tartani?
Jelenleg van egy cicám, még akkor került hozzánk, amikor nem voltam depressziós. Szerencsére van, aki rajtam kívül tudja még etetni, de azt tervezem, hogy inkább nem tartok több háziállatot. Legalábbis amíg ilyen vagyok :(
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
11 vagyok. Igen, szereintem is alapból vannak olyan emberek akik nem igazán szeretik az állatokat, teljesen hidegen hagyja őket. Van ismerősöm akinek a kislányának van cicája, megkap az állat mindent, de ő maga nem szereti egyáltalán. Csak a lánya miatt tartják. Nekem ez furcsa hogy hogyan nem lehet szeretni egy kis szőrgombócot, dehát van ilyen.
Én személy szerint nem tartanék panelban állatot, sőt most már ketrecben sem (hörcsög stb.
). Korábban volt de megsajnáltam őket. Kertesházban szerencsére van udvar ahol kedvükre szaladgálhatnak.
Ha egyedül élsz is jó mert van ki haza vár, van aki örül neked, önzetlenül odabújik stb. Ezért is jó egyes depressziós embernek pláne ha egyedül van. Persze nem mindegyiknek ahogy fennt is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!