Hogyan/hol lehet autizmus tesztet, kivizsgálást igényelni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt fél évben egyre több jelet veszek észre magamon, visszatekintve a gyerekkoromba szintúgy, és érdekelne egy szakértő véleménye.
Az autizmus spektrumja nagyon tág, és az a megérzésem, hogy ráesek.
2020. okt. 24. 10:45
11/21 A kérdező kommentje:
#9 Az egész életemet befolyásolják/befolyásolták. Nem tudtam szocializálódni, ha igen, akkor sem jól sült el. 13-14 évesen tanultam meg egyedül fizetni kasszánál, 17 éves koromban tanultam meg buszozni/vonatozni (hogyan kell jegyet venni stb.). És, ha ezek változnak, mondjuk ahogyan bejött az online jegyvásárlás, az egészet újra kell tanulnom. Mindent lépésről lépésre meg kellett/kell terveznem...nehézségeket okoz munkakeresésben, okozott érettségi közben. Igazából minden interakcióhoz, vagy idegen helyhez, helyzethez köthető dolognál problémát okoznak.
2020. okt. 24. 15:08
12/21 anonim válasza:
7
Hát ez alapján ez nem ASD. Szerintem keress fel egy pszichológust, és beszélgess el vele arról, hogy miért is akarsz autista lenni amikor egyértelműen nem vagy az.
13/21 A kérdező kommentje:
#12 Szerintem neked is kéne pszichológus. Dühkezelési problémák, arogancia, elfogadási problémák...hosszú a lista.
2020. okt. 24. 16:20
14/21 anonim válasza:
A 12-esnél egyik általad leírt dolog sem nyilvánvaló. Jó tanácsot adott, nem volt arrogáns vagy agresszív.
15/21 A kérdező kommentje:
#14 Akkor olvasd a többi kommentjét is. És az enyémeimet is.
2020. okt. 24. 17:19
16/21 anonim válasza:
Nekem már csak annyi kérdésem lenne, hogy milyen változást vársz a diagnózistól? Az autistákat nem kezelik gyógyszerekkel, ha igen, akkor gyerekkorban. Szintúgy gyerekkorban kezdődik a terápia is.
17/21 A kérdező kommentje:
#16 Leírtam. Csak választ szeretnék. Ennyi.
2020. okt. 24. 17:41
18/21 anonim válasza:
Kaptál választ, csak nem tetszik, hogy nincs olyan hely ahol odamész és bemondásra papírt adnak amivel majd menőzhetsz a haveroknak.
19/21 A kérdező kommentje:
#18 Nem kaptam választ. Nem menőzni akarok. Undorító ember vagy, hogy így vádaskodsz.
2020. okt. 24. 18:26
20/21 anonim válasza:
#2 válasz
Le van világosan írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!