Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan/hol lehet autizmus...

Hogyan/hol lehet autizmus tesztet, kivizsgálást igényelni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt fél évben egyre több jelet veszek észre magamon, visszatekintve a gyerekkoromba szintúgy, és érdekelne egy szakértő véleménye.

Az autizmus spektrumja nagyon tág, és az a megérzésem, hogy ráesek.

2020. okt. 24. 10:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#9 Az egész életemet befolyásolják/befolyásolták. Nem tudtam szocializálódni, ha igen, akkor sem jól sült el. 13-14 évesen tanultam meg egyedül fizetni kasszánál, 17 éves koromban tanultam meg buszozni/vonatozni (hogyan kell jegyet venni stb.). És, ha ezek változnak, mondjuk ahogyan bejött az online jegyvásárlás, az egészet újra kell tanulnom. Mindent lépésről lépésre meg kellett/kell terveznem...nehézségeket okoz munkakeresésben, okozott érettségi közben. Igazából minden interakcióhoz, vagy idegen helyhez, helyzethez köthető dolognál problémát okoznak.
2020. okt. 24. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
9%

7

Hát ez alapján ez nem ASD. Szerintem keress fel egy pszichológust, és beszélgess el vele arról, hogy miért is akarsz autista lenni amikor egyértelműen nem vagy az.

2020. okt. 24. 15:45
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 Szerintem neked is kéne pszichológus. Dühkezelési problémák, arogancia, elfogadási problémák...hosszú a lista.
2020. okt. 24. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:
A 12-esnél egyik általad leírt dolog sem nyilvánvaló. Jó tanácsot adott, nem volt arrogáns vagy agresszív.
2020. okt. 24. 16:22
 15/21 A kérdező kommentje:
#14 Akkor olvasd a többi kommentjét is. És az enyémeimet is.
2020. okt. 24. 17:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem már csak annyi kérdésem lenne, hogy milyen változást vársz a diagnózistól? Az autistákat nem kezelik gyógyszerekkel, ha igen, akkor gyerekkorban. Szintúgy gyerekkorban kezdődik a terápia is.
2020. okt. 24. 17:23
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Leírtam. Csak választ szeretnék. Ennyi.
2020. okt. 24. 17:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Kaptál választ, csak nem tetszik, hogy nincs olyan hely ahol odamész és bemondásra papírt adnak amivel majd menőzhetsz a haveroknak.
2020. okt. 24. 18:02
 19/21 A kérdező kommentje:
#18 Nem kaptam választ. Nem menőzni akarok. Undorító ember vagy, hogy így vádaskodsz.
2020. okt. 24. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:

#2 válasz

Le van világosan írva.

2020. okt. 24. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!