Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs életkedvem, mi hozhatná...

Nincs életkedvem, mi hozhatná vissza?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs hozzá kedvem, pedig fiatal vagyok, még 60 évet simán élhetek. Az nagyon sok, főleg, hogy nincs ami motiváljon benne. Nincs miért élnem, nincs motivációm. Sok minden érdekel, ezekben tevékenykedek is, vannak hobbiaim, de ezek inkább csak az unaloműzésre jók, nem motiválnak, nem célok. Nem is tudom milyen célom lehetne, családot nem szeretnék és ambiciózus sem vagyok. Egyszerűen nem vágyok semmire sem. Depressziós nem vagyok, ez biztos, öngyilkos sem akarok lenni, szóval legrosszab esetben még ebben az állapotban leélem azt a 60 évet, aztán viszlát. De azért, ha lehetne örülnék, ha lene valami életkedvem is hozzá. Mi motiválhatna, milyen céljaim lehetnének, ha semmire sem vágyom?

2020. okt. 18. 15:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#8 nem hinném, mert nem is keresem a lehetőséget, hogy alámverjék. Szerintem szűzen fogok meghalni, hacsak valami részeg csöves akaratom ellenére fel nem csinál. Bár arra meg pláne nem vágyom... Bár szerintem ez nem fog bekövetkezni, nem vagyok vonzó szexuálisan.
2020. okt. 18. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Vajon miért van az, hogy a legtöbb aszexuális lány ronda, legalábbis annak gondolja magát? Nem lehet véletlen.
2020. okt. 18. 17:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy az lenne. Sose tartottam magam szépnek, lehet tényleg elzártam magam tőle, a savanyú a szőlő elven. Bár nem tudom, mert az önkielégítés se okoz örömöt. De ez most másodrendű dolog, mert már tényleg nem hiányzik. Lehet, ha valaki felcsinálna élvezném, de így most nem vágyom rá. Nem ez a gond, hanem a keserűség.
2020. okt. 18. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Megtapasztaltad már az orgazmust? Az egy 'hormonfröccs', mindenképpen boldogságot kell okozzon. Ha ilyen nem volt, lehet szervi problémáid vannak. Valószínüleg neurológiai.
2020. okt. 18. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Valamiből meg is kell élni, ez a része rendben van? Mármint ha nem érdekel semmi, akkor hogy tudsz tanulni/dolgozni?
2020. okt. 18. 18:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Érdekelni érdekelnek a dolgok, csak nem leszek tőle boldog, nincs sikerélmény, még akkor se, ha tényleg sikerül. Csak tanulok.
2020. okt. 18. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Anhedónia. Sok betegség tünete lehet, nem biztos, hogy mentális.
2020. okt. 18. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Sportolj! Nekem sokat segített.
2020. okt. 20. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!