Valaki segítene? 😞
Barátnőm szakított velem és azt mondta már mással van 😞 aztán letiltott mindenhonnan.
Nagyon szeretem és szerettem is. Egyszerűen nem tudom ezt feldolgozni, vele akartam leélni az életem és akkor puff. Már egy órája itt stresszelek az ágyamon hogy mi a franc lehet, tiszta lilák a kezeim. Össze vagyok törve teljesen
19/F
Ha hirzelen ért az esemény, akkor nem vetted észre a jeleket.
Ezt nehéz feldolgozni,könnyebb mást hibáztatni!
Adj magadnak időt gyógyulni.
Ne akarj úgy tenni mintha misem történt volna.
Egy szakítás trauma, normális, hogy kicsit megvisel.
Olvass, nézz filmet, írj, rajzolj, játssz valamit, sportolj. Egyél meg egy bödön fagyit, rendelj egy pizzát, rúgj be mint az albán szamár. Menj ki a határba és üvölts amíg elmegy a hangod.
Menj el futni vagy bringázni, és hajtsd magad ameddig csak bírod.
Foglalkozz kicsit magaddal, próbálj ki egy új frizurát, tanulj valami újat pl sport, vezetés, főzés, nyelv.
Igazából bármit ami kicsit rólad szól, feltölt, valami amiben konstruktív módon kitombolhatod magad.
Az exed új kapcsolata kb 100%, hogy nem lesz túl hosszú életű, akik csak úgy ugrálnak párról párra, azok általában nem mennek olyan mélyen bele egy kapcsolatba.
Szóval ne gondold azt, hogy ez feltétlen normális.
Figyelj, olyan, hogy “igazi” nincs, ennél hülyébb, ostobabb feltételezés nincs is a Földön.
Naponta több millió emberrel megtörténik az, hogy szakítanak velük, alapvetően szerelem sincs, csak kémia, az is csak azért hogy szaporodjon az ember. Gondolj erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!