Van itt olyan, aki egyetem mellett szedett antidepresszánst?
Megérte?
Mire szedted?
#2 miről beszélsz?
"Az emberek körülbelül egyharmadát éri súlyos trauma - vagy lesz szemtanúja ilyesminek - élete során. Ilyen lehet például egy baleset, egy rablás, egy természeti katasztrófa, egy haláleset, egy letartóztatás, egy betörés, egy verekedés vagy valamilyen erőszak. Viszont poszttraumás stressz szindróma csak az érintettek 10-15 százalékánál alakul ki."
Azért ne túlozzunk már, attól, mert antidepresszánst szed valaki nem lesz PTSD-je... Ne nézd hülyének az embert kérlek.
Én nem szedtem.
Viszont vizsgaidőszakban esténként rendszeresen ittam egy pohár bort. Az alkohol pedig elég hasonlóan hat az agyra, mint a benzó (leggyakoribb antidepresszáns), szóval ha így nézzük, akkor mégis szedtem.
Az egyetem hazavághatja a mentális egészségedet, érdemes lehet pszichológust felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!