Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hazudik a 8eves gyerekem!napi...

Hazudik a 8eves gyerekem!napi szinten ..kitálal olyat ami nem igaz.miert?

Figyelt kérdés
Biztos hátterünk van,Megvan mindenünk,nem szenved hiányt semmiben nyilván nem kap meg mindent és vannak szabályok.. megis hazudik!kitalal olyat ami nem igaz!miert? gyermekemet próbálom az őszinteségre nevelni,hogy bármit elmondhat megbízható bennünk mégis hazudik!tudtok valamit tanácsolni? Vagy forduljak szakemberhez?
2020. okt. 9. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Mit hazudik?
2020. okt. 9. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
talán konfabuláció. keress rá a neten
2020. okt. 9. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen időszak, feszegeti a határokat.
2020. okt. 9. 20:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Kellett csinálni az iskolába egy bábut,kitalálta hogy a tanárnonek annyira tetszett hogy nem hozta mert kitette a tablahoz...közben pedig nem is tette ki és a bábu is itthon volt!

Valamit mond aztán az nem is igaz!sose volt ilyen..jelenleg mindennapos

Ez egy ilyen időszak amit szülőnek túl kell élni? Normális? Vagy valami baj van vele? Természetes megvan bűntetve elvesszük pl a kedvenc játékát...két napig oke minden aztán kezdődik elölről! Lassan azt sem hiszem el amit kérdez...

De ha lebukik és mindig lebukik akkor persze bevallja az igazságot

De nem értem mit csinálok rosszul hogy hazudik.

2020. okt. 9. 20:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Sportol,sokat járunk a szabadba,családi programjaink vannak,vannak barátai tehát nem egy kiközösített kedvetlen gyerek
2020. okt. 9. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
45%

Gondolom agyon van bűntetve és terrorizálva. A szeretet nálatok meg azt jelenti, hogy megvan minden anyagilag... Én is ilyen voltam ennyi idősen. Azért füllentettem, mert rettegtem, hogy bűntetés kapok, mert a szüleim úgy kezeltek, mint nyuszikát a viccben a sapkával.

De ha nem is ez a helyzet, akkor is érdemes elmenni egy gyermekpszichológushoz, mert valamit orbitálisan rosszul csináltok, ha a gyerek úgy érzi, hogy napi szinten hazudnia kell.

2020. okt. 10. 00:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves Anonim,persze agyon van buntetve meg terrorizálva napi szinten mint a viccben a nyuszika sapkával!

Ez a baj a mai világgal az ember jó szándékból kérdez valamit és egyből támadják.

Köszönöm a kommentet csak ezt épp rossz helyre írtad

2020. okt. 10. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, itt mi nem ismerünk téged, csak találgathatunk vagy gondolhatunk valamire. Elnézést azért, hogy az előző gyanúsított téged.

Érdemes lehet pszichológushoz fordulni.

2020. okt. 10. 12:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Gondolni találgatni tanácsot adni lehet mindenféle gyanúsítás nélkül is. Egy biztos szeretem a gyermekemet és ez nem CSAK pénzben nyilvánul meg!

Azért tettem fel a kérdést és írtam le mert aggódom..normális dolog nem normális!se fényitve,se verve,se terrorizálva nincsen a gyermek,ha így lenne nem kérdeztem volna meg.viszont ha hazudik nyilván nem dicsérem meg érte

2020. okt. 10. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
63%
Ha majd olyanok közé fog kerülni akiket nem érdekli hogy hazudik, olyan hibákat fog elkövetni amikkel képtelen lesz szembenézni és súlyos következményei lesznek évtizedekkel később akár öngyilkosság is lehet belőle. Mond el neki hogy azért érdekel hogy hazudik-e mert szereted mert azok akiket nem érdekli hogy hazudik magára fogják hagyni.
2020. okt. 12. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!