Inkább pszichiáterhez kéne ilyen szorongással fordulnom?
Nyár óta szorongással élek (eleinte azért mert szúrt a mellkasom, és amíg nem tudtam az okát, addig azon paráztam, hogy vajon miért, aztán elkezdődött a suli, ott meg azért, hogy nehogy rosszul legyek, ráadásul végzős is vagyok). Felkerestem egy pszichológust, aki sokat segített, viszont már abbahagytuk a találkozókat, ugyanis mindketten úgy láttuk, hogy egyedül is menni fog nekem.
Ez egy hete volt, és azt hittem minden rendben is lesz ezentúl, viszont az utóbbi napokban megint rajtamvan a pszichés hányinger szinte napi szinten (hányni nem tudok, max csak öklendezem, ugyanis sokszor étvágytalan is vagyok, így nem eszem sokat), néha már idegrángást is érzek a testem különböző pontjain (legfőképpen az ujjaimban, lábamban), valamint hiába meditálok/próbálom a pszichológustól tanult gyakorlatokat végezni, néha egyszerűen nem segít, mert 1-2 óra múlva ugyanabba az állapotba kerülök.
Gondolkodtam azon, hogy felkeresek egy pszichiátert, viszont félek attól, hogy a gyógyszerekre ráfüggök majd.
Mi lenne a jobb megoldás: írni újra a pszichológusomnak, hogy még kell segítség (azt mondta, hogy bármikor keressem fel újra, ha úgy van), vagy esetleg érdemesebb felkeresni egy pszichiátert?
Minnél tovább élsz így annál nehezebb gyógyítani. Ilyenkor már azonnal gyógyszerre van szükséged mert a szorongás rengeteg betegséget előhoz.
Bajod is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!