Ez lehet stressztől?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy stresszhelyzetben mikor pszichológusnál vagyok, folyton nyelek. Mielőtt kimondok egy szót egyből nyelek előtte, és akkor is, ha nem beszélek. Ez lehetséges, hogy tényleg a stressztől van? Mit lehet ez ellen tenni?2020. szept. 29. 16:20
1/5 anonim válasza:
Igen lehet, azért van, mert nem érzed magad pszichésen kényelemben. Valószínűleg azért, mert kis stresszel jár, higy kimond azokat a dolgokat, amiket eddig senkinek se mondtál el. Mióta jársz hozzá?
2/5 A kérdező kommentje:
Bő egy éve járok hozzá, de aki előtte volt, nála ezt nem tapasztaltam.
2020. szept. 29. 18:57
3/5 anonim válasza:
Valamiért nem bízol meg benne szerintem. Esetleg váltásra gondoltál már? (előző vagyok)
4/5 anonim válasza:
Nalam ez torokkoszorules formajaban jelentkezik. Akkor erzem ezt leginkabb, amikor nehez tema van. Nem a bizalom hianyarol van szo, hanem inkabb arrol a stresszrol, amikor hangosan kell kimondani dolgokat. Akkor meg valosagosabb lesz.
En ezt nem erzem problemanak, es szerintem a pszichologusom is tudja, hogy miert kell allandoan megkoszorulnom a torkom. Kivarja, figyel, es ezzel meg a tovabbi kerdeseivel segit.
Ha nagyon zavar, probalj meg inni ilyenkor.
5/5 A kérdező kommentje:
Megbízni megbízom benne, de valahogy ő másabb, mint az előző, az biztos, hogy váltani fogok, csak a vírus miatt nehéz pszichológust találni most. Ha váltok, akkor ezt elmondjam a majd az új pszichológusnak?
2020. szept. 30. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!