Miért érzek felnőtt fejjel késztetést hogy megharapjak embereket?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban nagyon harapós voltam, minden gyereket, szüleimet haraptam de leszoktattak róla. Viszont ha pl alkoholt fogyasztok egy buliban, megint előjön belőlem, pl szombaton 3 barátnőmet és egy haveromat haraptam meg nem tudom miért. Kicsit elszalad a ló velem ilyenkor. Milyen pszichológiai kiváltó oka van ennek? (azért ide írok mert itt mindig nézelődnek emberek:D hihi)
25/L
2020. szept. 28. 22:49
1/14 anonim válasza:
Nincs esetleg kutya a felmenőid között?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem nincs kutya és vampir fetisem sincs 😂😂😂 de tok kinos mikor meselik kiket haraptam meg már megint 😂😂😂😂
2020. szept. 28. 22:53
4/14 anonim válasza:
Ismertem ilyen lányt, a piától mindenkit elkezdett szeretni, és random harapdált embereket a társaságból. Szerintem egy terápia segít feltárni az okokat és leállítani a késztetést.
6/14 A kérdező kommentje:
Igen amugy altalaban azokat harapom meg akiket szeretek is :D
2020. szept. 28. 22:58
9/14 anonim válasza:
Az okát nem tudom, de ha megnyugtat, az egyik barátnőmnek is hasonló mániája van.
10/14 anonim válasza:
Veszettség elleni oltás ugye megvolt?:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!