Milyen betegség tünetei ezek?
Mindenről meg kell bizonyosodnom, gondolok itt arra, ha pl elmegyek befizetem a csekket. Akkor után, hogy biztosan megtettem-e stb, s előveszem sokszor a csekket.
Aztán, ha valakivel találkozom, figyelek, hogy nehogy valami olyant mondjak neki, amivel megbántom stb...
Vagy ha munkámat csinálom, sokszor újra megnézem, hogy jól csinaltam-e? Nem e rosszul emlékszem a rendelésre. Biztosan azt szállítjuk. Biztosan fel lett adva. Holott mindenre tudom, hogy megtörtént és megcsináltam.
Köszönöm szépen.
Érdekes amúgy, hogy általában, amikor lefoglalom magam, akkor nincs semmi ilyesmi, jó részt akkor jönnek elő, ha valaminek a végéhez érek.
Sőt, sokszor eszembejut, hogy tök jó, már milyen régóta nem gondoltam semmi butaságot, aztán ezzel kb behívom a gondolatot... S előjön.
Nagyon félek, hogy paranoiás leszek vagy bármi ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!