Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen betegség tünetei ezek?

Milyen betegség tünetei ezek?

Figyelt kérdés

Mindenről meg kell bizonyosodnom, gondolok itt arra, ha pl elmegyek befizetem a csekket. Akkor után, hogy biztosan megtettem-e stb, s előveszem sokszor a csekket.

Aztán, ha valakivel találkozom, figyelek, hogy nehogy valami olyant mondjak neki, amivel megbántom stb...

Vagy ha munkámat csinálom, sokszor újra megnézem, hogy jól csinaltam-e? Nem e rosszul emlékszem a rendelésre. Biztosan azt szállítjuk. Biztosan fel lett adva. Holott mindenre tudom, hogy megtörtént és megcsináltam.

#szorongás #Ismétlődő gondolatok
2020. szept. 22. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Szorongás, kényszerbetegség
2020. szept. 22. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Érdekes amúgy, hogy általában, amikor lefoglalom magam, akkor nincs semmi ilyesmi, jó részt akkor jönnek elő, ha valaminek a végéhez érek.

Sőt, sokszor eszembejut, hogy tök jó, már milyen régóta nem gondoltam semmi butaságot, aztán ezzel kb behívom a gondolatot... S előjön.

Nagyon félek, hogy paranoiás leszek vagy bármi ilyesmi..

2020. szept. 22. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ugyanez a helyzet. Ne aggódj, állítólag van kiút, még ha hosszú és nehéz is.
2020. szept. 22. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem egyszerű... S elszomorító is, hogy milyen sokan küzdünk ezzel...
2020. szept. 22. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
De ismerős a helyzet. Mindet 10x ellenőrzök. Nagyon fárasztó.
2020. szept. 22. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Különben, önbizalom hiány.
2020. szept. 22. 22:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is rengetegszer eszembejutott, hogy az önbizalomra vezethető vissza...
2020. szept. 23. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!