Ez milyen betegség ?
Figyelt kérdés
Egy nap alatt változik a személyiségem. Ritkán vagyok önmagam. Van mikor kisgyerek vagyok. Van mikor komoly. Van mikor dühös,agressziv kis dolgokra. Van mikor zavarba vagyok és mindig magamat figyelem hogy mit mondok vagy mit cselekszek és meg akarok felelni az embereknek. Ezek váltják egymást egy nap alatt.állondoan elgondolkodok mindenen amit mondtam. Mintha egy másik énemnek kéne megfelelnem. Meg annyira dühös tudok lenni,hogy már szorongok. Plusszba még tulreagálok mindent paranoiásan. Jönnek a gondolatok és addig agyalok amíg teljesen feldühítem magam kis dolgokon. Nem tudom leállitani a negativ gondolataimat az emberekről,hogy rosszak. Sokszor dadogok is,mert nem merem kimondani amit gondolok,mert azt gondolom hogy leégetem magam ha kimondom.Aztán van,hogy kiosztok valakit ,mert tulreagáltam valamit amit mondott. Közel 40 leszek és sokszor mint egy 15 éves olyanokat mondok. Gyereket se akarok és teljesen máshogy gondolkodok mint mások. Dokim csak annyit mondott,hogy ez összetett dolog.2020. szept. 18. 20:24
1/3 anonim válasza:
Randizz.. Ismerkedj. Mozogj.. Stb.. Az elveszi a figyelmed.
2/3 anonim válasza:
Ennyi alapján ezt nehéz megmondani. Pszichiáterhez kell menni, majd ő megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!