Mi lehet a baj nálam (ocd) esetleg?SoS
25 férfi éves vagyok
Jártam már orvosnál szociális szorongásos tünetekkel de nem olyan súlyosakkal erre írtak fel nekem a 20mg ös Rexetint aminek csak a negyedét szedtem azt sem rendszeresen, nem is volt gondom volt egy munkahelyem kertészetben ott dolgoztam de az csak 3 hónapos munkaviszony volt a nyár elején lejárt a szerződés.
Régebben volt egyszer kényszeres kézmosásos tünet kb fél év alatt elmúlt magától most már csak nevetek azon.Nem olyan régen kb 1 hete megcsipett egy Lódarazs annyira panikoltam hogy mentőt kellett hívni hozzám pedig nem vagyok allergiás a csipesre.
Már több mint egy hete reggel veszekedtem anyukámmal nagyon csúnyán beszéltem vele,rugdostam az ajtót utána megbántam bocsánatot kértem anyukámtol ő persze mondta hogy nem haragszik nagyon szeret stb.Nem tudtam kikapcsolni ebből , hogy miért beszéltem úgy anyukámnak ahogy teltek a napok azt vettem észre hogy egyre többet gondoltam erre a veszekedésre, (étvágytalanság, éjszaka alvászavar,reggel heves szívdobogás).
Amit viszont nem értek hogy egy hete kedden anyukám azt mondta hogy "kimegyek a kertbe kiélvezni ezt az utolsó ilyen erős napsütést"
Erre én azonnal stresszt éreztem hogy miért így mondja hogy utolsó megkerdeztem hogy ezt hogy érted erre ő mondta hogy úgy érti hogy az idén lehet hogy utolsó ilyen erős napsütéses idő.
Ami nagyon érdekes hogy most ezen "rágódom" erre gondolok sokat hogy miért ezt mondta akkor és a veszekedeses gondolatok már nem zavarnak annyira, olyan mintha most jött volna helyette ez a napsütéssel kapcsolatos.
Voltam a Pszichiáternél elmeséltem ezt azt mondta hogy ez ilyen kenyszergondolatos tünet és ő a Rexetint ajánlja erre meg melléje a frontint vagy Xanaxot.
Tehát röviden most még egy hete sem szedem a Rexetint 20 MG os adagban
A tünetek viszont, szinte egész nap ezek járnak a fejemben,nagyon keveset kívánok enni, és szinte az is erőltetett, reggel vagy hajnban heves szívdobogás , néha alvászavar
Az lenne a kérdésem hogy ez pánikbetegség , OCD kényszeres tünet, szorongás lenne együttesen?
Köszönöm a segítséget és válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!