Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? A többi lent.

Mi bajom lehet? A többi lent.

Figyelt kérdés
Úgy érzem valami lehet a fejemmel, de valami nagyon nagy baj. Szadista, Mazochista Depressziós és Pszichopata gondolataim vannak néha. Néha amikor nagyon felidegesít az anyám, és nen az van, hogy egy piti dolgon össueveszünk, megfordul a fejemben, hogy megölöm, de nem csak vele, hanem a testvéremmel, is, volt hogy az apámat is a pokolra kívámtam meg néhány rossz személyt az életemből. Mazochista gondolataim is vannak, hogy fogok egy kést és hasba szúrom magam vele, vagy elkezdem vagdosni a kezem stb. Volt oylan is, hogy néhány rosszakarómat halálrakínzok vagy hasonlók, de barátokkal ez sosem fordult még elő az ilyenfajta beteg gondolatok. A halálállal kapcsolatos önygilkos dolgok is megfordultak már a fejemben. Egyetlen egyszer jutottam odáig, amikor felidegesített a saját apám, hogy ejtettem magamon eg, vágást egy kenőcs aludobozos sarkávak, hogy lenyugtassam magam, olyan is volt, h a fekemet vertem, de azért nem annyira erősen, de azért rendesen fájt. Néha volt olyan is, hogy hallottam egy hangot, a saját hangom volt, mint amikor gondolkldik magában az ember, olyankot fordult meg a gyolilkolás a fejemben, de sosem tettem meg, csak gondolatban volt. A tesóm 3 évvek idősebb nálam, aszlerher szindrómás. Gyakran szociopata vislekedésem is van, meg nagyon őrült gondolataim.

2020. szept. 14. 20:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fél éve kb töltöttem be a 17-et. Nemrég ajánlottak nekemcegy jó pszichológust, nála fogok próbálkozni, hátha skkerül valami ha nem, akkor megyek felnőttre majd, én sem maszekba mentem eddig, de nem igazán vált be szerintem, ezért szeretnék majd egy másik orvost. De ezt nost egyedül intézem nem az anyámmal. Általában miatta vannak ezek a nagyon nély depis pillanataim, folyton belémköt, és azt nondja csak segíteni akar, jó kis segítség a lelkenvaló áttaposás, hogy semmire se való vagyok, nem csoda, hogy az őrület határán vagyok, már azért könyörögtem apámnak, hogy vigyen be a dikiházba mert ezt nem fogom idegekkel bírni.
2020. szept. 14. 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Na jön a többi tinicsitri, a ''ez annyira én!'' dumával. :D

Nemhogy pozitív tulajdonságokkal akarnátok kitűnni...

2020. okt. 25. 13:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Én nem azért tettem ki ezt a kérdést nert nincsenek bennem pozitíc dolgok, se elég sok fura dolog van velem, amire szerstnék választ kapni, komolyan, nem bedig csak bemesélem magamnak, meg nem csak ki akarok tűnni a tömegből, ezek tényleg komolyak nálam.
2020. okt. 25. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!