Tapasztalat a Varga féle Neonax gyógygomba kapszulával kapcsolatban szorongásra,bipoláris mániákus depressziós zavarra?Volt javulás a betegséggel kapcsolatban,vagy csak kidobott pénz volt?
5: aminek nincs mellékhatása, annak hatása sincs!
Ha nem lőhet mellé, akkor az placebo.
Sok pénzért SEMMI.
#9: megelőztél! :)
Pont ezt akartam írni.
Ő már eldöntötte, hogy mit akar - és ehhez itt bólogató jánosokat keres....
Tapasztalatot akarsz?
Nem ismered a kognitív disszonancia elnyomása nevű helyzetet?
Aki konkrét tapasztalattal rendelkezik, általában kidobott ezekre a kuruzslós cuccokra egy rahedli pénzt. És emiatt - a saját lelke nyugtatására - úgy gondolja, hogy használt is a cucc.
De egyáltalán nem objektív a véleménye.
Köszönöm a sok választ,azt pedig még úgy,mennyire hamar érkeztek.
A válszok elgondolkodtatók.Mindenki próbálta,gondolom ezért a sok negatív vélemény.Legalább megkímélem magam a pénzkidobástól.Örülök,h a kommentelők nagy része megtalálta a maga kis bólogató jánosát.Legalább egyetértés volt,ha már tapasztalatból senki nem tudott írni.Én úgy gondoltam,fűben fában orvosság,de hát én is tévedhetek.Jobb az,ami a gyógyszerlobbi által van kiadva,tele minden mással,amire már a szervezetnek nincs szüksége.Nah mindegy.
Reméltem h lesz vki,aki esetleg kipróbálta,érdemes e nekem is,de ez falba ütközött.
További szép napot mindenkinek!
18: gyógyszerlobby...
Mert persze ezek a gyógygombák és egyéb "csodaszerek" ingyen vannak ugyebár...
Ja, nem!
Sokszázezer forint kapsz esetleg REMÉNYT.
Nettó placebo-t.
Ha meg előveszed a józan eszedet, és véggigondolod, hogy egy gyógyszer kifejlesztése hány év (egyes esetekben évtized), akkor jobb ha magad alá húzod a farkadat, és meaculpázol...
A gyógyszergyárak senkire nem erőltetik rá a szereik szedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!