Ha a pszichiáternek beszélek ezekről, mi történik velem?
Hosszú kihagyás után sajnos újra fel kellett keresnem egy szakembert, még nem ismerjük egymást, mindent most fogok elmondani neki először.
Nagyon nehezen határoztam el magam, és még most sem vagyok benne biztos, hogy jól döntöttem és fog tudni segíteni. Eddig is napi szinten gondolkodtam a halálon, öngyilkosságon az utóbbi időben, de most jutottam el odáig, hogy végleg kilátástalannak tűnik minden.
Tudom, hogy ez a munkája, meg az egésznek ez a lényege, hogy beszéljek vele ezekről a dolgokról, de a "durvább" részletekről, érzésekről félek beszélni. Attól tartok leginkább, hogy úgy ítéli, hogy veszélyt jelentek magamra vagy másokra, és bedugnak valami kezelésre:( Egyáltalán ilyet tehet egy pszichiáter? Vagy kötelezhet bármire az alapján amit elmondok neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!