Budapesten ki a legjobb pszihiáter?
Nem mindenki számára alkalmas ugyanaz a szakember. Van akit valagon kell billenteni, és van akit kesztyűs kézzel kell kezelni. Van pl aki laza, vicces, és van aki professzionális távolságtartó típus.
Mindenkinek más igényei, szükségletei vannak. A kettőtök személyisége kell, hogy jól működjön eggyütt.
Telefonálj körbe pár szimpatikusat, és kérj próbaidőpontot.
A próbaidőpontra vigyél listát, kérdéseket.
Először is mesélj magadról, vázold fel az életkörülményeidet, a problémáidat, és hogy mit vársz a terápiától. Ha korábban volt felírva gyógyszer, azt is beszéljétek át, mit szedtél, mennyit és milyen eredménnyel.
Kérdezz rá, hogy ő hogyan látja a problémákat, milyen kezelést ajánlana, hogyan segítene. Döntsd el ez megfelel-e az igényeidnek, tudtok-e együtt dolgozni.
Ha ellenszenves, fura, lekezelő vagy nonszensz dolgokat akar rádtunkmálni, akkor bármikor fel lehet állni és keresni mást.
Ha ilyenkor bármilyen negatív kommentje van, az nagyon rossz jel. Nrmális terapeuta ilyenkor megköszöni a közös munkát, sok sikert kíván és kész.
Nekem is volt olyan, akinél kb 4 mondat után álltam fel, mert baromira nem bíztam benne, nem volt szimpatikus.
Olyan is volt, aki az első interjú után azt mondta ő nem tud velem mitkezdeni, de a kollégája viszont szerinte sokkal jobb lenne nekem, kaptam tőle elérhetőséget is a másik dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!