Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ez ? Ha nem, mit...

Normális ez ? Ha nem, mit tegyek? Mint ha filmet néznék, történetet csinálok a fejemben, minden szabadidőmben.

Figyelt kérdés
Munkám során csendben teszem a dolgom,közben megy a történet. Hazaérek, kutyázok, edzek, nyelvet tanulok itthonról tanárral, házimunkát végzek, stb. De ,amikor nem kell figyelni senkire és semmire, folytatom a történetet. Mostanában elég sűrűn. Ha nem beszélgetek, ezzel szórakoztatom magam. Ha van valami, ami miatt gondolkodok, valós esemény, akkor eszembe se jut. Alvás előtt is ez megy a fejemben. Itt nem sűrűn járok emberek közé, munkahelyen sincs beszélgetés. Ma voltam egy másik munkahelyen besegíteni, ott szóltunk egymáshoz és így kevésbé jutott eszembe ez. Igazából nekem semmi bajom ezzel, de szerintem ez nem normális dolog.
2020. aug. 22. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :D De jó nem vagyunk egyedül :) Kiskoromtól fogva csinálom, egy-kétszer regényt is írtam belőlük, kevés sikerrel. Ma már 30-as családanya vagyok, de még mindig "fut a műsor" :D
2020. aug. 22. 21:28
 12/15 A kérdező kommentje:

Egyszer gyerekként en is írni akartam valamit, de nem igen ment. 😀

Örülök azért, hogy nem csak tizenévesek csinálják. 😀

2020. aug. 23. 07:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, en mindig úgy éreztem, hogy nagyon jo filmeket lehetne rendezni a fejemben levő sztorikból, bar teljesen sohasem volt meg egy sem, csak az alaptörténet es sok jelenet, amiknek persze mindig en vagyok a női főszereplője. Ha elkezdek nézni egy új sorozatot, biztosan bruttó 3 perc után beleképzelem magam, ha épp az olimpiát nézem, oda is azonnal. Persze közben párhuzamosan mennek az olyan valóságos sztorik is, amiket az eletben akarom, hogy megtörténjenek. Nekem ez anymore az életem része gyerekkorom óta, hogy nem is gondoltam, hogy ez egy diagnosztizalhato dolog.
2020. aug. 23. 07:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Felismeri ezt valaki, vagy sem, MINDENKI ÍGY MŰKÖDIK. Az agy folyamatosan történeteket gyárt, ezért félünk valamely bekövetkezés előtt álló eseménytől, ezért aggódunk valakiért, ha nem ért időben haza. Ezért működik a fantázia, sőt az álmok is. Az írók tisztábban emlékeznek ezekre a történetekre, sőt irányítani is képesek ezek előjelét. Nem magát a történést, hanem hogy az negatív, vagy pozitív irányba befolyásolja a következendőket.
2020. aug. 23. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Bár az tény, hogy normális embernél ez nem külön elfoglaltságként, hanem egyéb teendő végzése KÖZBEN megy végbe.
2020. aug. 23. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!