Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetek egyszerre...

Hogyan lehetek egyszerre depressziós és egoista?

Figyelt kérdés
Már 3,4 éve depressziós vagyok, ebben az évben rosszabodott és mindennapi a sírás, szenvedés esténként, semmi nem érdekel vagy okoz örömöt, ha valami az is csak rövid ideig, igazábol csak gyávaság miatt nem ölöm meg magam. De közben meg nagyon egoista lettem a külsőm miatt tapasztalatok miatt. 19f
2020. aug. 19. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ugyanaz a kettő. A külsődre büszke vagy, gondolom jól nézel ki, de belül olyan üresnek érzed magad, semmi se köt le. Ez mondjuk nekem meglepő, mert ha jól nézel ki, gondolom vannak barátaid, vannak körülötted. Beszéltél már erről szakemberrel?
2020. aug. 19. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő jól leírta, de szeretném kiemelni, hogy ÉRDEMES LENNE beszélni egy szakemberrel. Meg kéne állapítani, hogy szervi problémák/táplálkozás miatt vagy-e depressziós, vagy nincs fizikai oka. És elmenni egy pszichológushoz, hogy segítsen neked kezelni a depressziót. Egyáltalán nem általános, hogy az ember mindennap sír, keress segítséget, hogy boldog lehess!
2020. aug. 19. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
A depresszio nem egyenlo az onbizalomhiannyal.
2020. aug. 19. 23:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretem a külsőm, de kinézetemtől függetlenul senki nincs korulottem, egy barát se évek óta. Csak lányokkal szoktam találkozgatni de nem barátilag de ilyen randikon se érzek semmit, semmi öröm, izgulas, zavarba jövés vagy bármi ilyesmi csak üresen bámulok.Miben segit szakember?
2020. aug. 19. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha zavar ez a helyzet, akkor a pszichológussal el tudtok beszélgetni róla, hogy 1. miért alakult ki 2. hogyan lehet rajta változtatni.

Ha valamilyen szervi oka van (pl. a hormonháztartás felborulása a pajzsmirigy miatt vagy intolerancia), akkor azt meg tudják találni és kezelni. Általában ezek a betegségek nem életveszélyesek, de nem akarsz depressziós lenni valószínűleg.

2020. aug. 19. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
5ös jól mondja, menj el pszichológushoz, ő segít rávilágítani az okokra, jobban ért hozzá mint mi itt mindannyian.
2020. aug. 19. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A kettőnek mi köze van egymáshoz? Olvasgass meg kicsit a témában.
2020. aug. 19. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!