Milyen mentális betegséged van?
13: pont azért nem engedik, mert nem látsz tisztán, nem a normál állapotodban mondod azt, hogy a halál a legjobb döntés.
Mondom ezt úgy, hogy rengetegszer gondolok rá, lassú öngyilkossági terveim voltak.
Borderline, depresszió, szomatizációs zavar (pszichogén rohamok), anorexia nervosa. Egyelőre utóbbi 3 diagnosztizált, a border csak nagyon erős gyanú, napok kérdése és diagnosztizálnak. A passzív és aktív halálvágy váltakozik, de amikor éppen magamnál vagyok teljesen, hálás vagyok azért, hogy főleg mentális betegeknek az eutanázia tiltott. Gondolj bele, ha engedélyezett lenne, egy csomó csomó beteg ölné meg így magát első gondolatra, akik még megfelelő gyógyszerrel teljes életet tudnának élni.
Btw kis dózisú Ataraxot, Lanocipramot, Mirtazapine-t szedek, de már mindegyikhez hozzászoktam, semmit sem használ. Minden nap gondolok öngyilkosságra, de kitartok, mert ebből faragtak, hogy esélyt adjak az esélytelennek is (itt az életre célzok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!