Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért izgulok ha másnap menni...

Miért izgulok ha másnap menni kell valahova?

Figyelt kérdés
Bármi olyan történik ami megszakítja a mindennapi “monotonitást”, izgulok, szorongok, este nem tudok aludni stb.. Minden eseménynél ez van, legyen az kirándulás, tanévnyitó, ünneplés, vagy bármi. Akár egy kikapcsolódásnak szánt programnál is. Mit tudok ez ellen tenni?

2020. aug. 17. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Én is így vagyok. Te tudod az okát?
2020. aug. 17. 17:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Azon kívül hogy én ilyen személyiség vagyok (visszahúzódóbb), más értemes magyarázatot nem nagyon találok.. de már nagyon elegem van a dologból. Főleg mikor 0 óra alvással megyek az alkalomra másnap, mert egész éjszaka rajta kattogok..
2020. aug. 17. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam gondolkodni, hogy miért is aggódok rajta? Végig szoktam vezetni, mi lesz másnap, hogy nincs mitől félnem, úgy sokszor könnyebb.
2020. aug. 17. 20:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Én is hasonlókra próbalálok gondolni, pl. én minek izguljak egy olyan dolgon amit más természetesnek vesz és minden probléma nélkül végigcsinálja. Viszont sokszor eluralkodik rajtam a szorongás és egész nap rosszul érzem magam, ami akár testi tünetekben is megnyilvánuly
2020. aug. 17. 20:47
 5/11 A kérdező kommentje:
megnyilvánul.*
2020. aug. 17. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor azon is izgulok, amikor a barátnőmmel találkozom egy másik városban másnap. Pedig nem félek jegyet venni a buszon, vagy autóval elmenni oda, semmi ijesztő nincs benne, de mégis.
2020. aug. 17. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert kevésszer kell megtenned.
2020. aug. 17. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez szociális szorongás.
2020. aug. 17. 22:58
 9/11 A kérdező kommentje:
És mit lehetne tenni ellene, lehetőleg először szakember segítsége nélkül?
2020. aug. 17. 23:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod fejben helyrerakni. Például: mikor azon kattogtál, hogy másnap menni kell valahova, elmentél oda...mi történt? Minden lezajlott és eljöttél, igaz? Na látod. A legközelebbi ilyen esetben is ez fog történni. Felesleges miatta szorongani. Gondolj erre úgy, hogy ez csak a te fejedben van, de igazából nem olyan dolog ez, ami miatt szorongani kell. Ha ezt magadtól be tudod látni, akkor nyertél, ha nem, akkor javaslom kérj pszichológusi segítséget, mert ez rosszabb lesz, de minimum hosszú évekig meg fogja keseríteni az életed, feleslegesen. Remélem sikerül leküzdenet ezt.

Egy ex-szorongó.

2020. aug. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!