Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet velem talán depresszi...

Mi lehet velem talán depressziós lennék?

Figyelt kérdés
Már 2020 óta tart ez az érzés hogy a mellkasóm környékén érzek valami nyomást de nem fizikailag fàj nem tudom jól érezni magam sehol és semmitől tavaly nyárón nem volt ez az egész meg az ezelőtti években sem. Unnóm az életemet már az öngyilkosságon gondolkodóm hogy leugrók a 9 emeletről már vidam sem vagyok mindenkit előkök magamtól úgy erzem hogy sírni kell de nem bírók nagyon sok probléma van a családban is egyik probléma után jön a másik. Mit tegyek ez ellen hogy ne legyen ez az egész vakaki segítsen mert előbb utóbb öngyilkos keszek!

2020. aug. 4. 04:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jó megprobálók valamit tenni. De az iskolától is fèlek mert elfelejtettem bar tananyagót ez azért van mert már akkor is ilyen voltam meg azellőt is.
2020. aug. 6. 02:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Az iskola meg odébb van, azon raersz később izgulni.
2020. aug. 6. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!