Miért vetnek meg azért mert kényszerbetegséggel pszichológushoz járok?
Anyukámon és a pszichológuson kívül mindenki azt mondja, hogy vagy csak ,,tisztaságmániás’’ vagyok vagy, hogy ne járjak hisz, ha mindig takarítok, az csak jó...
Meg mindig kigúnyolnak, lenéznek.
Ezektől a dolgoktól egyébként még súlyosabb lett a kényszerbetegségem. És már beszélni se merek róla senkinek se mert már utálom magam...
Vicces mert 6 évig jártam lovagolni és nagyrészt én tisztítottam a lovakat, cipeltem a bálákat és természetesen lapátoltam a trágyát.
Máskor egyébként egy kicsit lehetnél kedvesebb és megértőbb! :)
Manapság egyre több az olyan ember, aki keresi magán a jeleit egy betegségnek csak, hogy rá figyeljenek. gyakori pl. Az asperger Mintha divat lenne a szociális szorongással együtt pedig ezek komoly betegségek
Én erre vezetem vissza, hogy azt aki tényleg beteg meg nem veszik komolyan, megvetik.
Én is ilyen kényszeres vagyok,ezen nem segít ha koszos leszek csak jobban mosom a kezem és még jobban idegeskedek rajta. Munkahelyemen mindig mosolyognak hogy úgy mosok kezet mit mikor egy sebész bemosakodik :D
Nem veszem magamra,sőt most hogy itt a koronavírus vissza is vágok hogy na látjátok nekem már nem kell figyelnem a rendszeres és rendes takarításra,kézmosásra :D
Van aki megérti van aki nem ezt próbáld meg elfogadni mert csak magadnak ártasz ha ezen rágódsz. Nem kell,hogy számítson minden ember véleménye.
4-es válaszoló, pontosan! Nem értik meg, hogy azzal, ha mondjuk nem engedik meg hogy kezet mossak, azzal csak ártanak.
3-as válaszoló, igen sajnos... Az Instagram is tele van ilyenekkel... Nagy nyugodtan azt mondják magukra, hogy depressziósok meg ilyenek, de a diplomát azért nem tudják felmutatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!