Ha ébresztőre kelek hirtelen, bármi van rosszul vagyok, hányingerem van,remegek, és folyamatosan félek valamitől?
Engem is csesztettek a suliban, és mai napig rosszul vagyok az ébresztőtől, ugyanaz a gyomorgörcs, hányinger jön rám, mint a sulis időkben, pedig annak már több, mint 10 éve vége.
Próbálj valami másra kelni, pl. vannak ébresztők, amik valami napsugarat utánozó fénnyel keltenek, vagy ilyesmi.
Vagy én pl. úgy kelek, hogy kialakítottam egy napi rutint, hogy ugyanakkor fekszek és kelek, és így nem kell ébresztő.
Azért ha epét hánytál, nem kellene orvoshoz menned?
kepesseg.com
"Ha valamelyik állítás igaz Önre, érdemes kineziológushoz fordulnia Mindent bizonytalannak, sötétnek látok Úgy érzem, mások jobbak és értékesebbek nálam Rosszul alszom, fáradékony vagyok Szorongok, félelmeik vannak, melyektől nem szabadulok Allergiás vagyok A párommal nem értjük meg egymást, folyton gondjaink vannak Sokszor vagyok beteg Múltbeli események nyomasztanak Hiába tanulok, valahogy nem megy a fejembe az anyag Fejlődni akarok"
A "Fejlődni akarok" részt nem igazán értem mire gondolnak, de többnyire igaz. Párom nincs már egy jó ideje, szóval az se nagyon. Ő voltaképp megcsalt. Szóval mondhatni "nem értettük meg egymást".
Utána nézek ennek a dolognak. Köszi az ajánlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!