Olanzapin mennyire hízlal?
Hizni fogsz mint a picsa :)... valszeg. Szal sulygyarapodast okoz ez is hiaba relative modern az etvagy fokozodasa nagyban fugg viszont attol hogy mit csinalsz a mindennapjaidban.
Eltelt egy kis ido miota feltetted a kerdest... hiztal, tobbet ettel, mi tortent?
Szia!
Nagyon megfogsz hízni, ha nem vigyázol. Kamasz voltam, nem figyeltem 2-3 hónap alatt 28 kilót híztam :)
Nekem folyamatosan súlytöbbletem van az olanzapintól. Egy időre elhagytam pont a hízás miatt, de visszatértünk rá, és azóta, kb. fél év alatt híztam tőle 8 kilót, és már sajnos 90 kiló vagyok a 168 centi magasságomhoz. Ezzel a BMI-index alapján enyhén elhíhottnak számítok. Az antipszichotikumok szedése előtt viszont gyakorlatilag nem voltak pluszkilók rajtam.
Szóval erősen hizlal. Endokrinológhs is mondta, hogy azok az antipszichotikumok a hatásosak, amelyek hizlalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!