Linkelnétek egy sírásra fakasztó rövidfilmet? (10-20 perc) Olyasmit mint a Descendants, csak több érzelemmel.
Figyelt kérdés
Sírós kedvembe vagyok,pedig nincs miért,de jól esne:)2010. aug. 2. 21:59
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=SnL1e4-NfaA Ez az én kedvencem!
5/9 anonim válasza:
Bár ez nem film,én mindig sírok amikor megnézem...Ha tudsz angolul,érteni fogod,bár szerintem a klip is önmagáért beszél...
6/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nincs miért sírnod! Majd ha lesz és akaratod ellenére sem bírod abba hagyni a sírást mert annyira fáj valami, akkor gondolj vissza erre a buta kérdésedre...
8/9 A kérdező kommentje:
aha, szerintem is,bár egyáltalán nem sírós,így utólag,csak akkor épp olyan hangulatomba voltam,hogy még a legviccesebb dolgon is sírtam volna :D:)
2010. aug. 8. 12:44
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!