Milyen könyveket ajánlanátok, amik segítenének visszaépíteni az önbizalmamat?
Figyelt kérdés
Nem csak könyvek érdekelnek, akár youtube videók, TED talk-ok, annyi a lényeg, hogy az önbizalmamat szeretném növelni, és szeretném visszaépíteni a magabiztosságomat.2020. júl. 13. 12:04
2/7 A kérdező kommentje:
Hááát nem hinném, hogy ez lenne a megoldás, nem anyagi gondjaim vannak..
2020. júl. 13. 12:25
3/7 anonim válasza:
De, a pénz a megoldás!
Jó óra, menő öltöny, jó kocsi, ezek növelik az önbizalmat, és egyből 39 centis lesz a farkad!
4/7 A kérdező kommentje:
Öööö az utolsóhoz csak annyit, hogy lány vagyok... és itt nem arról van szó, hogy kinek mekkora, hanem lelki témákról..
2020. júl. 13. 14:21
5/7 anonim válasza:
Én nem vagyok egy spirituális alkat, de szerintem pl Soma Mamagésa könyvei ilyesmik.
Inkább azt tanácsolnám, hogy az önbizalmadat cselekvések útján tudod visszaszerezni, amik növelik az alkalmasság-érzésedet. Apránként lépd át a határaidat, azok fognak megerősíteni.
6/7 anonim válasza:
Futas.
Box.
Brazil jiu jitsu.
En is lany vagyok es ezek bevaltak.
7/7 anonim válasza:
Michael J. Losier-így működtesd a vonzás törvényét, nekem ez sokat segitett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!